Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Osvetnici: Završnica prešli zaradu od 2 milijarde dolara!
U samo 10-ak dana zaradili su skoro 2,2 milijarde dolara i našli se na 2. mjestu po zaradi, nakon "Avatara"

"Osvetnici: Završnica" prešli zaradu od 2 milijarde dolara!

Nakon što je prošli tjedan oborio sve redorde s otvaranjem na kino blagajnama, film Osvetnici: Završnica u drugom tjednu već je prešao zaradu od nevjerojatne 2 milijarde dolara!

Prema podacima s Box Office Mojo, novi Osvetnici sad broje 2 milijarde i 188 milijuna dolara zarade diljem svijeta s čime su iza sebe ostavili Titanic (2 milijarde i 187 milijuna), Ratovi zvijezda: Sila se budi (2 milijarde i 68 milijuna) i prethodne Osvetnike: Rat beskonačnosti (2 milijarde i 48 milijuna dolara) i smjestili se na drugo mjesto po kino zaradi diljem svijeta. Na prvom mjestu nalazi se Avatar Jamesa Camerona s 2 milijarde i 788 milijuna dolara.

Na domaćem tržištu (SAD i Kanada) novi Osvetnici su zasad zaradili 620 milijuna dolara čime su na 9. mjestu po zaradi tamo (prvo mjesto drži Sila se budi s 936 milijuna dolara) dok u ostatku svijeta zarada iznosi fantastičnih milijardu i 56 milijuna dolara od čega je samo 575 milijuna iz Kine.

Zaradu od 2 milijarde dolara su dosegli u samo 11 dana što je najbrže što je neki film toliko zaradio: za usporedbu, Avataru, koji je i dalje broj jedan po ukupnoj zaradi, trebalo je 47 dana da prijeđe 2 milijarde.

Epsko finale režirali su braća Russo i ovo je 22. film u Marvel Cinematic Universu, a nastavlja se nakon Rata beskonačnosti u kojem je Thanos (Josh Brolin) izbrisao pola života u svemiru. Zvjezdanu ekipu junaka među ostalim čine Robert Downey Jr. kao Iron Man, Scarlett Johansson kao Black Widow, Chris Evans kao Kapetan Amerika, Mark Ruffalo kao Hulk, Brie Larson kao Captain Marvel, Chris Hemsworth kao Thor, Paul Rudd kao Ant-Man.

Film Osvetnici: Završnica možete pogledati i u našim kinima u kojima igra od 25. travnja i također se nalazi na prvom mjestu gledanosti.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala