Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 5.5.
Večeras vas uz emisiju "Ples sa zvijezdama" čeka TV premijera filma "Jason Bourne" i nekoliko starijih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 5.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 5.5.

SERIJE / EMISIJE

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Sonja Kovač i Gordan Vogleš u posljednjoj emisiji napustili su show, no već u ovu nedjelju dobit će priliku zajedno s preostalih pet parova koji su ispali iz natjecanja vratiti se u show. Naime, večeras na plesni podij opet staju zvijezde Ana Vučak Veljača, Nives Celzijus, Ecija Ojdanić, Davor Garić, Damir Kedžo i Sonja Kovač skupa sa svojim plesnim partnerima. Koga gledatelji žele ponovno pratiti u plesnim cipelama, vidjet ćemo nakon nastupa šest parova koji će se boriti za naklonost žirija i publike!

Njemačka 83, HTV 2 u 22 sata
Njemačka serija u osam nastavaka priča je o Njemačkoj s obje strane zida, Istočnoj i Zapadnoj, prikazana kroz osobnu epopeju jednog čovjeka. To je inteligentna i dinamična pripovijest o sazrijevanju u svijetu laži, prijevara i izdaja.

FILMOVI

Oko sokolovo, Doma TV u 19:55 sati
Jerry Shaw i Rachel Holloman su dva stranca koje spoji tajanstveni telefonski poziv žene koju nikad nisu upoznali. Prijeteći njihovim životima i obitelji, ona tjera Jerrya i Rachel u niz opasnih situacija koristeći svakodnevnu tehnologiju kako bi pratila i kontrolirala svaki njihov pokret. Kako situacija postaje sve gora, ova dva obična čovjeka postaju dva najtraženija bjegunca u državi koja sada moraju surađivati kako bi otkrili što se uistinu događa. Boreći se za svoje živote, postaju pijuni nepoznatog neprijatelja koji, kako se čini, ima neograničenu moć da manipulira svime što oni čine.

Jason Bourne, RTL u 20:05 sati
Paul Greengrass, redatelj filmova Bourneova nadmoć i Bourneov ultimatum, ponovo se pridružuje Damonu i režira novi nastavak Bourneove globalno popularne franšize studija Universal, u kojem će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA izaći iz sjene. U novom filmu, Damonu će se pridružiti Alicia Vikander, Vincent Cassel i Tommy Lee Jones, dok će Julia Stiles reprizirati svoju ulogu u ovom super-popularnom serijalu.

Blijedi jahač, HTV 2 u 20:05 sati
Inspiriran klasičnim vesternom Georgea Stevensa (Shane) Blijedi jahač naturalistička je obrada romantične vestern priče o tajanstvenom jahaču. Iako se uglavnom pridržava obrazaca žanra, režija, pa i gluma Clinta Eastwooda filmu daju svježinu i naboj.

Suđenje u Nürnbergu, HTV 1 u 22:55 sati
Dramatizirana verzija jednoga od tipičnih suđenja kakva su se održavala nedugo nakon Drugoga svjetskog rata. Film, koji je, uz brojne druge nagrade, osvojio i dva Oscara - za najbolju mušku ulogu i scenarij, izuzetan je zbog sjajnog, uvjerljivog uprizorenja sudskoga procesa čiji je cilj u najširem smislu bio shvaćen kao pobjeda pravde nad nekim od povijesno najvećih zločina protiv čovječnosti...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala