Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 4.5.
Ove subotnje večeri na rasporedu su rado gledani filmovi i serije nešto starijeg datuma

TV Preporuke dana – Subota 4.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 4.5.

SERIJE / EMISIJE

Sherlock i Watson, RTL 2 u 22:10 sati
Beživotno tijelo bogataša u apartmanu zaintrigira Joan i Sherlocka koji preuzimaju slučaj. Iako se isprva čini da je novac motiv ubojstva, detektivi otkriju da je žrtva bila omražena među poslovnim partnerima, ali i među nekim članovima svoje obitelji, čija je namjera bila poniziti ga ili povrijediti.

Ljubimac publike, HTV 2 u 22:45 sati
Paul i njegova obitelj teško se nose s optužbama koje se protiv njega gomilaju u istrazi. Dee odluči razgovarati s jednom od žena koje su ga optužile za silovanje, svojom bivšom dadiljom Christinom. Mariena vjera u supruga je poljuljana kad shvati da tih večeri kad je Paul navodno napastovao Christinu nije bila kod kuće.

FILMOVI

Totalni opoziv, RTL 2 u 20 sati
Vhunski i uzbudljivi akcijski znanstveno fantastični film s Arnoldom Schwarzeneggerom prema priči Philipa K. Dicka. Glavni junak je čovjek koji otkriva da je čitav njegov život velika laž koju su mu usadili u sjećanja. U najboljoj Dickovskoj maniri stvarnost je pomaknuta do krajnjih granica tako da se prava istina ne zna do samog kraja.

Spider-Man, HTV 1 u 20:05 sati
Film s Tobeyem Maguireom u glavnoj ulozi Marvelovog junaka je na 75. dodjeli Oscara bio nominiran za Najbolje vizualne efekte i Najbolji zvuk. Film smatraju zaslužnim za mijenjanje definicije modernog žanra filmova o superjunacima, a bio je i među filmovima s najvećom zaradom. Zbog uspjeha filma snimljena su dva nastavka.

2 Igrača, Nova TV u 21:40 sati
Dvojica američkih agenata iz dvije različite Vladine agencije na tajnim su zadacima i slučajno vode istragu jedan o drugome, što ih dovede do toga da ukradu novac od mafije. Međutim, tek nakon toga shvate da ih je mafija zapravo navela da ukradu 50 milijuna dolara od CIA-je.

Vrućina, HTV 1 u 22:45 sati
Scenarist i redatelj Michael Mann bez sumnje je jedan od najvažnijih američkih filmaša. Njegov film zaobišli su Oscari i nagrade na velikim festivalima, no nerijetki kritičari uvrstili su ovaj film na liste najboljih američkih filmova devedesetih.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala