Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 3.5.
Večeras vas na programu čekaju odlične serije i filmovi

TV Preporuke dana – Petak 3.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 3.5.

SERIJE / EMISIJE

Dolina sreće, HTV 2 u 20:05 sati
Nastavak izvrsnog BBC-jeva trilera koji se bavi osobnim i profesionalnim životom marljive, predane policajke. Ozbiljna narednica Catherine Cawood predvodi ekipu predanih policajaca u dolini Calder u zapadnom Yorkshireu. Tommy Lee Royce, otac njezina unuka i čovjek koji je zamalo nije ubio, možda jest u zatvoru, ali nikako joj ne izlazi iz glave. Dok je na dužnosti, Catherine otkrije jeziv prizor trupla. Žrtvine ozljede neobično podsjećaju na niz ubojstava počinjenih tijekom prethodnih nekoliko mjeseci, iz čega se da zaključiti kako krajem hara serijski ubojica. No slučaj postane još šokantniji kad se dozna da Catherine poznaje žrtvu, što bi moglo imati teške posljedice kako za nju, tako i za njezinu obitelj.

Lucifer, Doma TV u 22:30 sati
Kad je Maze glavna osumnjičena za ubojstvo, Lucifer i Chloe ulaze u svijet lovaca na glave kako bi to istražili. Maze odluči da se želi vratiti u pakao, ali nakon što Lucifer odbije, ona se obrati Pierceu za pomoć. U međuvremenu, Charlotteino mentalno zdravlje dolazi u pitanje kad nabasa na veliko otkriće, a Chloe prizna da izlazi s nekim.

FILMOVI

Pakleni val, RTL u 20 sati
Inspiriran istoimenim hitom iz 1991. ovo je priča koja podsjeća na modernu verziju Robina Hooda, a na velika nam platna donosi nevjerojatne pothvate najboljih svjetskih sportaša ekstremnih sportova i sadrži neke od najizazovnijih akrobacija ikad snimljenih!

John Wick, RTL u 22:05 sati
Nakon što je sahranio suprugu Helen (Bridget Moynahan), koja je preminula od bolesti, John Wick (Keanu Reeves) po povratku kući dobiva poseban, posljednji poklon od svoje žene – slatko štene Daisy, koje on od tog trenutka obožava jer mu pruža utjehu. John i Daisy ugodno provode dan vozeći se mjestom sve dok na benzinskoj postaji Wick ne sretne trojicu ruskih gangstera, čiji vođa Iosef Tarasov (Alfie Allen) inzistira da mu Wick proda auto, klasik iz 1969., Ford Mustang. John odbija ponudu, a banda ga te večeri prati do kuće, napadne, ukrade auto i ubije Daisy. Obračun i osveta bit će nemilosrdni.

Udri muški, Nova TV u 22 sata
Milijunaš James King (Ferrell) osuđen je na zatvorsku kaznu zbog pronevjere, a sudac mu daje 30 dana kako bi sredio svoje poslove prije nego što ga strpaju iza rešetaka. Očajan, on se obraća Darnellu Lewisu (Hart) kako bi ga pripremio za život u ćeliji. Usprkos njegovim predrasudama, James ubrzo uviđa da je njegov učitelj marljiv i pošten čovjek koji nikada nije dobio ni kaznu za nepropisno parkiranje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala