Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga sezona serije 'Zakon braće'
Pravi bijeg počinje tek iza zatvorskih zidina - pratite na Doma TV-u od srijede, 8. svibnja

Druga sezona serije 'Zakon braće'

Nakon uspješne prve sezone, Doma TV na ekrane donosi drugu sezonu hvaljene serije Zakon braće. U uzbudljivoj drugoj sezoni, osuđenici saznaju da je bijeg iz zatvora bio tek lakši dio njihova putovanja, a ono što je pred njima postajat će zahtjevnije iz dana u dan.

Serija Zakon braće prati grupu zatvorenika na njihovom putu prema bijegu iz zatvora koji vodi do raskrinkavanja dalekosežne nacionalne zavjere. U fokusu serije je Michael Scofield koji, uvjeren da je njegov brat Lincoln Burrows nepravedno osuđen za ubojstvo, čini sve što je u njegovoj moći da dokaže bratovu nevinost.

Nakon što Michael i Lincoln, uz još šest drugih zatvorenika, konačno uspiju pobjeći iz zloglasnog zatvora, suočavaju se s posljedicama nemogućeg bijega. Michael je bio prisiljen izdati nadzornika Popea, a zatvorska liječnica Sara Tancredi, koja je bila ključna za ostvarenje njegovog plana, ponovno se vratila starim navikama i prepustila se ovisnosti. No za Michaela i Lincolna pravi bijeg počinje tek izvan zatvorskih zidina, nakon što Westmoreland otkrije mjesto na kojem skriva preko pet milijuna dolara.

Za grupu zatvorenika počinje utrka za spašavanjem života i skrivenim novcem, a sve to u neprestanom bijegu od vlasti, koja im je za petama. Za to vrijeme, snage reda spremne su na sve kako bi uhvatile zatvorenike, a predvodi ih FBI istražitelj Alexander Mahone kojeg progone vlastiti demoni. Za njima tragaju i osvetoljubivi zatvorski čuvar Brad Bellick, koji se, vođen osobnom osvetom, neće zaustaviti dok bjegunci ne budu iza rešetaka ili ubijeni te tajni agent Paul Kellerman koji će učiniti sve što je potrebno da istina o uroti na visokom nacionalnom nivou, zbog koje je Lincoln i završio u zatvoru, ostane tajna.

U uzbudljivoj drugoj sezoni Michael, Lincoln, Sucre, C-Note i Abruzzi pokušavaju pobjeći svojim tragačima. Bellick je prisiljen predati kontrolu nad istragom specijalnom agentu FBI-ja Alexanderu Mahoneu, čija će lukavost i snalažljivost Michaelu zadati mnogo problema. Zbog predoziranja, stanje doktorice Tancredi je kritično. T-Bag se suočava s velikim izazovom. Mahone pokušava namamiti bjegunce koristeći zatvorenog L.J.-a, ali Michael i Lincoln smišljaju plan kako ga osloboditi. Sucre, Abruzzi i C-Note također imaju novi plan, ali on se odnosi samo na bijeg. Za to vrijeme, Bellick i Pope osjećaju kako će uskoro snositi posljedice zbog loših poteza tijekom hvatanja bjegunaca. Tweener se ubaci u skupinu sveučilištaraca na praznicima. Michael i ranjeni Lincoln očajnički pokušavaju prevariti Mahonea koji im je opasno na tragu. Saru u spavaćoj sobi iznenadi neočekivana osoba. Nakon suspenzije, Bellick regrutira novog partnera u hvatanju bjegunaca. Sucre i C-Note dogovaraju susret sa svojim obiteljima, bez obzira na opasnost.

Uzbudljivu drugu sezonu serije Zakon braće pratite od srijede, 8. svibnja u večernjem terminu na Doma TV-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala