Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hrvatska radiotelevizija premijerno prikazuje treću sezonu serije Fargo
Ewan McGregor u dvostrukoj ulozi, Carrie Coon, Mary Elizabeth Winstead, David Thewlis i naš Goran Bogdan u trećoj sezoni "Farga"

Hrvatska radiotelevizija premijerno prikazuje treću sezonu serije "Fargo"

Hrvatska radiotelevizija od subote 4. svibnja na Drugom programu premijerno prikazuje 3. sezonu Farga, antologijske američke crnohumorno-kriminalističke serije, autora Noe Hawleya. Svaka sezona Farga priča je za sebe i pripovijeda o zasebnoj skupini likova koji žive u različitim sredinama, ali ih povezuje svemir koji dijele.

Radnja treće sezone smještena je između prosinca 2010. i ožujka 2011., u tri grada u Minnesoti: St. Cloud, Eden Valley i Eden Prairie, i jedina je sezona u kojoj se ne pojavljuje u naslovu spomenuti Fargo u Sjevernoj Dakoti.

Prati život para Raya Stussyja (Ewan McGregor) i Nikki Swango (Mary Elizabeth Winstead), koji se nakon neuspjele pljačke Rayevog brata Emmita (također ga glumi McGregor) upletu u dvostruko ubojstvo. Jedna od žrtava je starac tajanstvene prošlosti čija je pokćerka Gloria Burgle (Carrie Coon) policajka. Emmit u međuvremenu pokušava raskinuti veze sa sumnjivom organizacijom od koje je lani pozajmio novac, ali oni pošalju predstavnika V. M. Vargu (David Thewlis) da u djelo provede njihov plan.

Tri sezone serije Fargo ukupno su osvojile 55 nagrada i 202 nominacije. Za 3. sezonu spomenut ćemo najzvučnije: Zlatni globus za najboljeg glumca E. McGregor na 75. dodjeli i nominacije u dvije kategorije; šest nominacija za Prime Time Emmy; 8. dodjela televizijskih nagrada Critics' Choice - najbolji glumac u filmu/kratkoj seriji - Ewan McGregor itd.

U glavnim su ulogama Ewan McGregor, Carrie Coon, Mary Elizabeth Winstead, David Thewlis i Goran Bogdan.

Prvu epizodu treće sezone serije Fargo gledajte u subotu na Drugom programu Hrvatske televizije u 23 sata i 40 minuta.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala