Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nick Frost i Simon Pegg imaju novi projekt
Popularni humoristički dvojac na male ekrane planiraju donijeti adaptaciju magičnog književnog serijala "Rivers of London"

Nick Frost i Simon Pegg imaju novi projekt

Simon Pegg, Nick Frost i Miles Ketley našli su novi projekt za svoju produkciju kuću Stolen Picture - književni serijal Rivers of London autora Bena Aaronovitcha. Sam Aaronovitch pomoći će im u adaptaciji njegove popularne priče o spoju policije i magije za male ekrane.

Priča u knjigama počinje s policajcem Peterom Grantom, koji otkriva kako postoji skriveni svijet duhova, čarobnjaka, raznih bića i kriminalaca koji vreba s druge strane običnog društva. Zahvaljujući čarobnim moćima koje posjeduje, uskoro dobiva zadatak raditi u odjelu koji istražuje upravo takve događaje i boi se protiv rastućeg zla koje prijeti svima.

Frost je rekao kako je prvu knjigu pročitao prije par godina te je odmah krenuo u akciju kada je shvatio da je dostupna za adaptaciju. Trenutni plan je da prva knjiga bude adaptirana u prvu sezonu, a svaka sljedeća potencijalne naredne sezone, ako ih bude.

Aaronovitch, koji je radio i na seriji Doctor Who, zadovoljan je što će imati priliku sudjelovati na ovom projektu te pomoći Frostu i Peggu da naprave seriju na najbolji mogući način.

Pegg se također složio o važnosti uključivanja autora na ovakvim projektima ako je plan napraviti vjernu adaptaciju: "Kao pisac razumijem kako je kada te netko koristi samo kao odskočnu dasku, a ne koristi tvoju viziju, tako da je dobro da pisci budu uključeni kao producenti jer razumiju o čemu se radi i želimo napraviti vjernu adaptaciju, koja je pravi odraz knjige."

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala