Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stižu nam Zvijezde – ljetni hit na RTL-u
Posebno izdanje glazbenog showa počinje u subotu, 4. svibnja, u 20 sati

Stižu nam "Zvijezde – ljetni hit" na RTL-u

Foto: RTL

Specijalno izdanje vašeg najdražeg showa počinje ovu subotu u 20 sati!

Glazbeni show Zvijezde – ljetni hit kreće s prikazivanjem na malim ekranima, a ni ovoga puta neće nedostajati osebujnih natjecatelja i to ne samo iz naše države već i onih "preko bare". Najmlađi od njih ima tek 16, a najstariji čak 60 godina.

Uz peteročlani žiri, koji čine Tonči Huljić, Petar Grašo, Nina Badrić, Branko Đurić Đura i Andrea Andrassy, te uz voditeljicu Antoniju Blaće, na projektu radi 150 ljudi, snima se sa 18 kamera, u studiju od 1200 kvadrata. Svoj pjevački talent, ali i zavidne scenske pokrete žiriju će na spektakularnoj pozornici pokazati 60 odabranih, od kojih je čak osmero već nastupalo u prošlim glazbenim showovima na RTL-u.

Novo specijalno izdanje showa Zvjezdice i Zvijezde ne propustite u subotu 4. svibnja u 20 sati! 💞🎉☀🏖

Objavljuje RTL.hrČetvrtak, 25. travnja 2019.

Fantastična prošla sezona glazbenog showa Zvijezde iznjedrila je pobjednicu Ilmu Karahmet, ali i superfinaliste Lorenu Bućan te Roka Blaževića koji je pobijedio na Dori te će nas predstavljati na Eurosongu.

Zvijezde – ljetni hit kreću u potragu za novom ljetnom senzacijom koja će dobiti svoj hit, koji će zasjesti na vrh top-ljestvica i na plesnome podiju klubova tijekom dugih ljetnih noći rasplesati baš sve. Hoće li nas iznenaditi već u prvoj emisiji, ne propustite doznati već ove subote, 4. svibnja od 20 sati, kada je na rasporedu prva emisija nove sezone omiljenog glazbenog showa – samo na RTL-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala