Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Čudesne zvijeri 3 stižu u kina tek 2021.
Početak snimanja je ponovno odgođen, a datum izlaska je pomaknut godinu kasnije

"Čudesne zvijeri 3" stižu u kina tek 2021.

Fanovi Harryja Pottera i Čudesnih zvijeri će se načekati na novi film: treći stiže tek 2021. godine.

Warner Bros. jučer je objavio da će Čudesne zvijeri 3 doći u kina 12. studenog 2021., a produkcija na filmu bi trebala početi na proljeće 2020. godine. Podsjetimo, prvotno je bilo planirano da se film u kinima nađe u studenom 2020. godine.

"Jako smo uzbuđeni zbog novog filma i imamo puno povjerenje u serijal Čudesne zvijeri. Svi vjerujemo da će ovaj datum izlaska filmašima dati vremena i prostora da budu što kreativniji i da naprave najbolji mogući film za naše fanove", rekao je predsjednik Warner Bros. Pictures grupe Toby Emmerich.

Čudesne zvijeri 3 će biti treći film od planiranih pet u franšizi koja je smještena u čarobni svijet Harryja Pottera autorice J.K. Rowling, a u kojem glavnu ulogu nosi Eddie Redmayne kao Newt Scamander. Priča je smještena u 1920-e, dakle godinama prije nego što su počele avanture mnogima omiljenog čarobnjaka.

Prvi film Čudesne zvijeri i gdje ih naći smo mogli gledati 2016. dok je nastavak Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela bio prošle godine u kinima. U drugom filmu Albus Dumbledore (Jude Law) je pozvao Newta da pokušaju spriječiti uspon opakog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp) koji je odlučio skupiti čistokrvne čarobnjake kako bi pročistio čarobnjački svijet od mutnjaka. U ostalim ulogama su bili Katherine Waterston, Dan Fogler, Ezra Miller, Zoe Kravitz, Callum Turner, Carmen Ejogo, Alison Sudol i Claudia Kim.

David Yates je režirao prva dva filma te se očekuje da će režirati i preostala tri, a poznat nam je po radu na serijalu o Harryju Potteru. Yates je za prva dva filma Čudesnih zvijeri napisao scenarij s J.K. Rowling. Čudesne zvijeri i gdje ih naći je bio veliki hit u kinima i zaradio je odličnih 814 milijuna dolara diljem svijeta dok je njegov nastavak slabije prošao sa samo 653 milijuna dolara.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala