Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix ukinuo svoju originalnu seriju Santa Clarita Diet
Neobična humoristična serija s Drew Barrymore i Timothyjem Olyphantom je otkazana nakon 3. sezone

Netflix ukinuo svoju originalnu seriju "Santa Clarita Diet"

Humoristična serija Santa Clarita Diet nije doživjela četvrtu sezonu.

Netflix je u posljednjim mjesecima otkazao dosta svojih serija, a među njima se našla i Santa Clarita Diet u kojoj smo u glavnim ulogama gledali Drew Barrymore i Timothyja Olyphanta. Netflix je cijelu treću sezonu (10 epizoda) objavio na svom streamingu 29. ožujka kad se nije znalo da će to ujedno biti i posljednja sezona tako da je 10. epizoda The Cult of Sheila ujedno i zadnja epizoda serije.

Odluka je iznenadila fanove ponajviše jer se u glavnim ulogama nalaze dobro poznata glumačka imena. Serija je pratila bračni par iz predgrađa koji je sve samo ne običan jer je Sheila (Barrymore) umrla i postala zombi. Situacija je prilično nezgodna za cijelu obitelj koja istinu pokušava sakriti od svih...

Iz Netflixa su zahvalili tvorcu serije Victoru Frescu na odličnoj ideji zbog koje su gledatelji upoznali zom-com seriju, Drew Barrymore i Timothyju Olyphantu koji su oživjeli uloge bračnog para Hammond, te cijeloj glumačkoj postavi i svima koji su radili na seriji.

Iz Netflixa do prije neki dan nisu govorili o otkazivanju serije, no po nekim stvarima se moglo zaključiti da će serija ubrzo doći svom kraju, primjerice zbog zadnjih epizoda treće sezone i nekoliko postera koji su pratili sezonu.

Santa Clarita Diet bila je prva televizijska serija u kojoj je Drew Barrymore imala glavnu ulogu, a priznala je da ju je scenarij za tu seriju natjerao da se vrati natrag glumi.

Budući da je riječ o originalnoj Netflixovoj seriji, trenutno se ne zna može li Fresco ponuditi nastavak serije nekog drugoj televizijskoj kući.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala