Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova sezona serije Ray Donovan od 29. travnja na HRT-u
Četvrta sezona, u trajanju od 12 epizoda, stiže na male ekrane Hrvatske radiotelevizije

Nova sezona serije "Ray Donovan" od 29. travnja na HRT-u

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 29. travnja na svom Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 23:05 sati započinje s premijernim prikazivanjem nove, četvrte sezone serije Ray Donovan u trajanju od 12 epizoda.

U ovoj sezoni Ray se pokušava vratiti u svoju obitelj i crkvu nakon priznanja ocu Romeru. No ta druga šansa za iskupljenje stavljena je na kušnju kad upozna profesionalnog boksača Hectora Camposa i njegovu eksplozivnu sestru Marisol, koji imaju opasnu tajnu.

Poslije oružanog obračuna s armenskom mafijom na kraju prošle sezone Raya u svoju mrežu uvlači Sonia Kovitzky, imućna ljubiteljica umjetnosti, koja Raya želi iskoristiti za ostvarenje svojih ciljeva. Mickey u je bijegu u Nevadi i kuje planove za varanje lokalnog vlasnika kasina Little Bill Primma. Tek vjenčani Bunchy i Teresa muče se da ostanu bliski dok se pripremaju za prvo dijete. Poslije teške ozljede Terry svu energiju usmjerava u boksački klub i Daryll mu pomaže da trenira novoga pripravnika. Abby doznaje nešto šokantno o svome zdravlju, zbog čega posumnja u svoju ulogu supruge i majke. Sada samostalna Bridget tješi je i pomaže joj u tim teškim trenucima, a Conor postaje samostalan, ali posljedice su katastrofalne.

U naslovnoj ulozi i dalje je Liev Schreiber, koji je za izvedbu izmučenog, kompleksnog i zamišljenog glavnog lika triput zaredom nominiran za Zlatni globus i jedanput za Emmy. Glumačka ikona i oskarovac Jon Voight dobio je Zlatni globus i nominiran je za Emmyja za dojmljivu ulogu Rayevog oca Mickeya, šarmantnog prevaranta i patrijarha obitelji Donovan. U ostalim su ulogama također sjajni glumci: Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Steven Bauer, Katherine Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey i Devon Bagby.

Serija Ray Donovan također iz sezone u sezonu privlači cijeli niz poznatih gostujućih uloga - od Jamesa Woodsa, Hanka Azarije i Wendella Piercea do Ann-Margret, Katie Holmes i Iana McShanea. Ove sezone među raznolikim su gostujućim ulogama i Lisa Bonet, nominirana za Emmyja, dobitnik nagrade Zlatni globus Stacey Keach, Diane Ladd, nominirana za Oscara, dobitnik nagrade Zlatni globus Dabney Coleman, zatim Embeth Davidtz, Ted Levine, Gabriel Mann, Ismael Cruz Cordova, Chris Coppola i Billy Lush.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala