Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 27.4.
Večeras pogledajte finale zadnju epizodu 2. sezone "Farga" ili neki od hit filmova

TV Preporuke dana – Subota 27.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 27.4.

SERIJE / EMISIJE

Miss Universe Hrvatske 2019., HTV 2 u 20:05 sati
U finalu izbora Miss Universe Hrvatske 2019. za titulu najljepše bori se osamnaest djevojaka iz cijele Hrvatske. Koja će od njih ponijeti lentu ovogodišnje Miss Universe Hrvatske?

Fargo, HTV 2 u 23:20 sati
Večeras pogledajte zadnju epizodu 2. sezone u kojoj Hanzee nakon motelskog masakra odlazi u potragu za Edom i Peggy. Od sljedeće subote, 4. svibnja, na HTV-u 2 premijerno možete gledati 3. sezonu!

FILMOVI

Špijunka, RTL u 20 sati
Melissa McCarthy glumi Susan Cooper, skromnu CIA uredsku analitičarku koja je junak iz sjene niza najopasnijih misija svoje agencije. Kada njezin partner (Jude Law) završi iza rešetaka, a drugi top agent (Jason Statham) biva otkriven, Susan će postati posljednja nada tajne operacije koja mora spriječiti najpoznatijeg svjetskog trgovca oružjem da ne izazove globalnu katastrofu.

Hanna, HTV 1 u 20:05 sati
Živeći potpuno različito od ostalih djevojaka njezine dobi, Hanna (Saoirse Ronan) je odgajana i trenirana samo za jedan cilj: da postane savršena ubojica. Uskoro će Hannu njezin otac (Eric Bana) pod krinkom poslati na tajnu misiju zbog koje će proputovati gotovo čitavu Europu, istovremeno se skrivajući od misterioznih agenata koje je poslala nemilosrdna agentica CIA-e koja skriva vlastite tajne. Dok se približava svom cilju, Hanna će spoznati nevjerojatna otkrića o vlastitom postojanju i naići na pitanja o svojoj ljudskosti...

Pravednik, Nova TV u 21:25 sati
Dvostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar Denzel Washington glumi McCalla, bivšeg komandosa iz specijalnih postrojbi koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru u Bostonu. Međutim, nakon što se samovoljno vrati iz mirovine kako bi spasio mladu djevojku Teri (Chloe Grace Moertz), pronaći će se suočen licem u lice s nasilnički nastrojenim ruskim mafijašima.

Izdajnik po našem ukusu, HTV 1 u 22 sata
Mladi profesor s Oxforda i njegova djevojka odlaze na odmor na karipski otok Antiguu. Tamo upoznaju utjecajnog ruskog milijardera koji ih poziva na partiju tenisa, ali - kao što to kod Rusa obično biva - partija tenisa nikad nije samo ono što se čini.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala