Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 26.4.
Večeras vas na programu čekaju odlični filmovi i TV premijera – "Deadpool"

TV Preporuke dana – Petak 26.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 26.4.

SERIJE / EMISIJE

Na granici, Nova TV u 21:10 sati
Nakon peripetija, Štiglići i Andrijina ekipa shvaćaju da su istodobno švercali. Nažalost, Ante je porazbijao toplomjere koje su Andrija, Krešo i Nediljko trebali predati distributeru. Petra se sažali nad Krešinom financijskom situacijom pa nagovori Štigliće da ovu trojicu ubace u biznis. Između Dubravke i Gnječa izbija još jedna svađa, nakon koje Gnječ završava u lokalu, gdje se s Dadom opije.

Lucifer, Doma TV u 22:30 sati
Kad Chloena i Luciferova istraga ubojstva kradljivca dijamanata iznjedri jednog Ellina brata kao glavnog osumnjičenog, da bi dokazala njegovu nevinost, Ella angažira neočekivanog saveznika. Linda je uzrujana kad joj se Charlotte obrati za pomoć, a detektiv Pierce obznani svoj problem s Amenadielom.

FILMOVI

Deadpool, RTL u 20:05 sati
On je superheroj… ali drugačija vrsta superheroja. Znanstveno-fantastična akcijska avantura DEADPOOL nastala je prema Marvelovu najneuobičajenom antijunaku Wadeu Wilsonu! Ovo je TV premijera na RTL televiziji.

Opasna šifra, HTV 1 u 21:10 sati
Pripadnici američke Agencije za nacionalnu sigurnost osmislili su kompleksnu komunikacijsku šifru Mercury kako bi mogli sigurno komunicirati sa svojim tajnim agentima diljem svijeta. Kako bi se uvjerili da ju je nemoguće dešifrirati, umetnuli su je u križaljku dostupnu građanima. Nakon nekog vremena na njihov se broj javi autistični devetogodišnjak Simon Lynch sa dešifriranom porukom. Ubrzo u dom Lynchevih upadne profesionalni ubojica...

Ta luda ljubav, Nova TV u 22:05 sati
Cal Weaver ima četrdeset i koju i živi svoj san – ima dobar posao, lijepu kuću, odličnu djecu i brak sa svojom srednjoškolskom ljubavi. Kad sazna da ga supruga vara i želi razvod, njegov "savršen" život brzo se raspada. Što je još gore, u današnjem svijetu samaca, Cal koji na spojeve nije izlazio zadnjih nekoliko desetljeća, ispada potpuno neprilagođen. Nesretnog Cala za svog štićenika uzima Jakov Palmer, frajer koji poznaje igru!

Telefonska govornica, RTL u 22:10 sati
Kultni filmaš Larry Cohen prije mnogo godina napisao je scenarij namijenjen A. Hitchcocku, u kojem bi se radnja cijelog filma događala u jednoj telefonskoj govornici. Hitchcock je bio sklon takvim eksperimentima i kreativnim izazovima, ali do realizacije projekta nikad nije došlo. Početkom novog tisućeljeća, Cohenov scenarij ponovno je postao aktualan, a njegovoj realizaciji prionuo je jedan od vodećih hollywoodskih redatelja današnjice, Joel Schumacher.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala