Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 20.4.
Večeras pogledajte finale emisije "Zvijezde pjevaju" ili neki od odličnih filmskih hitova

TV Preporuke dana – Subota 20.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 20.4.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:15 sati
Pred nama je velika završnica osme sezone u kojoj ćemo doznati koji će par ponijeti titulu pobjednika! Hoće li to biti Ashley i Bojan ili Tara i Dino? Finalisti će izvesti jednu pjesmu bržeg i jednu sporijeg ritma koju su već izveli ove sezone, i to prema vlastitom odabiru, te jednu novu pjesmu koja bi trebala simbolizirati njihov put do finala, odnosno njihovo iskustvo tijekom dosadašnjih sedam emisija.

FILMOVI

Kung Fu Panda 3, RTL u 19:40 sati
Kung fu majstor Po napokon će pronaći svojeg izgubljenog oca s kojim će poći na zabavno putovanje. Ono će ih odvesti u tajnovito selo, mali raj koji je dom brojnih urnebesno smiješnih pandi, jednako nestašnih i nespretnih kao što je i sami Po. No sreću i veselje narušit će im Kai, strašni zlikovac kojemu je namjera poraziti sve kung fu majstore u Kini. Saznavši za ovaj zastrašujući plan, Po mora izvesti neizvedivo...

Hachiko: Priča o psu, HTV 2 u 20:05 sati
Ova nevjerojatna istinita priča američka je adaptacija japanske priče o lojalnom psu imena Hachiko i uvijek je rado gledana. Film je režirao priznati švedski redatelj Lasse Hallström, dok se u glavnoj ulozi pojavljuje jedan od najslavnijih američkih glumaca, Richard Gere.

Čudesne zvijeri i gdje ih naći, Nova TV u 21:30 sati
U glavnoj ulozi gledamo Eddieja Redmaynea koji će glumiti čarobnjaka Newta Scadmandera. Radnja se događa 70 godina prije nego što je saga o Harry Potteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Harry čitao prije odlaska u Hogwarts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

Noa, HTV 1 u 22 sata
Omiljenog oscarovca Russella Crowa ovoga Uskrsa gledat ćemo kao biblijskog junaka Nou u istoimenom filmu o vjeri, ljubavi, nadi i — novom početku.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala