Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 19.4.
Večeras vas na programu čekaju omiljene serije i hit filmovi!

TV Preporuke dana – Petak 19.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 19.4.

SERIJE / EMISIJE

Na granici, Nova TV u 21:10 sati
Božo bezuspješno pokušava pomiriti roditelje, a na vidjelo sve više izlazi njegov otuđen odnos s njima. Mile ga odluči naučiti igrati balote, ali Božo je jednostavno netalentiran. Kad Ivana donese svoje marmelade Lidiji i Juri, Petri sine koji će projekt prezentirati Božinom tati poduzetniku, ne bi li dobila posao. Dubravka se dolazi kod Tome raspitati malo o svom sinu, a Tomo joj usput napomene da doista ima nešto između Bože i Ivane.

Zakon braće, Doma TV u 21:40 sati
Dok promatra kako nova grupa zatvorenika ulazi u sobu za stražare, Abruzzi otkriva Bellicku svoju namjeru da ponovno preuzme kontrolu nad zatvorskom ekipom, ujedno tražeći od njega savjet kako postati njihov vođa. Abruzzi govori Michaleu kako mu više nije stalo do dogovora oko Fibonaccija, ali da svejedno želi pobjeći iz zatvora. Jedini način da to i učine je povratak na zatvorsko dežurstvo, a kako bi se vratili tamo, Michael mora otkriti Falzoneu gdje se Fibonacci skriva.

FILMOVI

Jurski svijet, RTL u 20 sati
Radnja Jurskog svijeta smještena je 22 godine nakon događaja koji su se zbili u Jurskom parku. Sada se na otoku Nublaru nalazi pravi tematski park posvećen dinosaurima pod nazivom Jurski svijet i to upravo onakav kakavog je prvobitno zamislio John Hammond. No, ni ova atrakcija nije sasvim bezopasna.

Kraljev govor, HTV 2 u 20:05 sati
London, tridesete godine 20. stoljeća. Britanski princ Albert, vojvoda od Yorka, suočen je s velikim osobnim problemom, naime, muca od djetinjstva osobito u većem društvu i pri javnim nastupima, što osobito stvara loš dojam o njemu kao pripadniku kraljevske obitelji. Zbog mucanja jedva održi govor 1925. godine za Britansku izložbu na Wembleyjevom stadionu u Londonu. Njegova supruga očajnički obilazi psihijatre i logopede, dok jednoga dana ne naleti na Lionela Loguea, uglednoga australskoga specijalista koji živi i radi u Londonu. Malo po malo, liječnik i pacijent krenu u rješavanje problema...

Putnici, Nova TV u 22:05 sati
Dvije najpopularnije holivudske glumačke zvijezde današnjice – Jennifer Lawrence i Chris Pratt tumače glavne uloge u jednom od najvećih avanturističkih spektakala godine - filmu intrigantne, napete radnje s neočekivanim obratima i prepunom zapanjujućih specijalnih efekata.

Casino, RTL u 22:20 sati
Godina 1983. Upravitelj jedne od najvećih kockarnica u Las Vegasu Tangiers, Sam Rothstein zvani Ace ulazi u svoj automobil u kojem eksplodira podmetnuta bomba... Deset godina ranije. Ace je došljak u Las Vegas iz Chicaga gdje su ga zamijetili mjesni mafijaši te mu zbog njegovog dara za brojeve ponudili unosni posao u kockarnici. U Las Vegas je stigao i Aceov najbolji prijatelj iz djetinjstva, probitačni i agresivni Nicky Santoro, brz na jeziku i još brži na nožu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala