Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 14.4.
Za svakog ponešto: kvalifikacije za Euro 2020., emisija "Ples sa zvijezdama", TV premijera "Posljednji lovac na vještice"

TV Preporuke dana – Nedjelja 14.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 14.4.

EMISIJE

Rukomet, Kvalifikacije za Euro 2020.: Hrvatska - Srbija, HTV 2 u 20 sati

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:10 sati
Peta emisija gledatelje vodi na put oko svijeta. Vizualni efekti i popularni glazbeni brojevi iz raznih dijelova svijeta upotpunit će spektakularne plesne koreografije na kojima osam plesnih parova intenzivno radi tijekom cijelog tjedna. I danas vas čeka uzbudljiva plesna avantura osam preostalih parova koji će ih provesti diljem svijeta, a i ovaj put spašeni od eliminacije bit će samo oni koji osvoje naklonost žirija i publike svojim plesnim umijećem!

FILMOVI

Orao, Doma TV u 19:55 sati
Dvadeset godina nakon neobjašnjivog nestanka Devete legije u planinama Škotske, mladi centurion Marcus Aquila stiže iz Rima ne bi li objasnio misteriju i povratio dobar glas svog oca, komandanta Devete legije. Marcus se upućuje preko Hadrijanovog zida u divljinu Kaledonije kako bi vratio davno izgubljeni amblem orla devete legije.

Posljednji lovac na vještice, RTL u 20 sati
Moderan svijet krije brojne tajne, ali najveća od svih je ona da vještice i dalje žive među nama! One su opaka nadnaravna bića koja namjeravaju osloboditi i protiv svijeta nahuškati Crnu Smrt. U glavnim ulogama su Vin Diesel, Rose Leslie i Elijah Wood, a ovo je TV premijera na RTL kanalu.

Colombiana, RTL 2 u 20:15 sati
Zoe Saldana je Cataleya, smrtonosna ljepotica koje posjeduje vještine profesionalnog ubojice. Ova akcijom nabijena priča nastala je prema scenariju slavnog francuskog redatelja i scenarista, Luca Bessona.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala