Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nekoliko sati do premijere posljednje sezone HBO serije Igra prijestolja!
Premijera posljednje sezone biti će 15.4. na HBO GO-u, a na HBO kanalu noćas u 3 sata i sutra u 20 sati

Nekoliko sati do premijere posljednje sezone HBO serije "Igra prijestolja"!

Foto: Helen Sloan/HBO

Prva epizoda osme, posljednje sezone hit HBO serije Igra prijestolja u Hrvatskoj će biti dostupna putem HBO GO usluge 15. travnja. Na HBO kanalu imat će premijeru istog dana u 3 h istovremeno s američkom premijerom i ponovno u 20 h dok će novi nastavci slijediti ponedjeljkom.

Temeljena na popularnom fantastičnom serijalu knjiga Georgea R. R. Martina, Igra prijestolja epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena u zemlju Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna. U Sedam Kraljevina Westerosa, tko god upravlja Željeznim prijestoljem, posjeduje nevjerojatnu moć, a serija se usredotočuje na uspon i pad nekoliko obitelji koje tu moć žele pod svaku cijenu. Ovo je priča o dvoličnosti i izdaji, plemenitosti i časti, osvajanju i trijumfu. U igri prijestolja ili pobjeđujete ili umirete.

Kao najgledanija serija u povijesti HBO-a i svjetski televizijski fenomen, Igra prijestolja je do danas osvojila brojna priznanja, uključujući čak 47 Emmy nagrada.

Među poznatim glumcima koji tumače glavne likove su Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Liam Cunningham, Maisie Williams, Sophie Turner, Gwendoline Christie, John Bradley, Kristofer Hivju i mnogi drugi.

Režiju nove sezone, koja će sadržati šest epizoda, potpisuju David Benioff i D. B. Weiss, David Nutter i Miguel Sapochnik. Uz Benioffa i Weissa, scenaristi posljednje sezone su Bryan Cogman i Dave Hill.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala