Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 6.4.
Večeras vas na malim ekranima čeka nove epizoda showa "Zvijezde pjevaju" te nekoliko zanimljvih serija i filmova

TV Preporuke dana - Subota 6.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 6.4.

SERIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:05h
Došli smo do četvrtzavršnice i sve su opcije otvorene! Nakon što su nas prošle subote napustili Ella i Goran, doista nitko ne može reći da ima sigurnu kartu za finale. S nama su još samo četiri para a zahtjevi su sve veći. Naime, u ovoj emisiji svaki će par izvesti po dvije pjesme. Krešo i Ivana te Tara i Dino pokazat će jesu li dobri u baladi i swingu, swing će izvesti i Ashley i Bojan no uz jednu pop-pjesmu, a Katarina i Pero pjevat će pjesme u žanrovima rock i balada. Naravno, da bi prošli dalje nisu dovoljne samo dobre ocjene žirija, nego i vaši glasovi koje zaprimamo cijeli tjedan.

Vikinzi, HTV 2 u 23:12h
Ubbe je prisiljen na borbu prsa o prsa. Floki u dubinama otkriva nešto zaprepašćujuće. Bjorn se u društvu starog suparnika zaputi u Skandinaviju.

FILMOVI

Ledeno doba 5: Veliki udar, RTL u 20h
Scratova potraga za odbjeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gdje će se dogoditi niz kozmičkih događaja koji prijete uništenju cijelog svijeta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti, Manny, Sid i Diego, morat će napustiti svoj dom i krenuti u nove avanture te putovanje u nove, egzotične zemlje gdje će upoznati mnoštvo novih likova.

Ratnik, HTV 2 u 20:05h
Progonjen tragičnom prošlošću marinac Tommy Conlon (Hardy) se vraća kući poslije 14 godina i uz pomoć oca (Nick Nolte) počinje trenirati za Spartu, najveći borilački turnir u povijesti u kojem samo pobjednik uzima sav novac.

Kolonija, HTV 3 u 21:29h
Lena i Daniel su mladi par koji se nađu upleteni u čileanski vojni puč 1973. godine. Daniela otme Pinochetova tajna policija te Lena kreće u potragu za njim. Nalazi ga u izoliranom području zemlje, ozloglašenoj Koloniji Dignidad. Kolonija se predstavlja kao mirovna misija koju predvodi propovjednik Paul Schäfer, a zapravo je mjesto odakle nitko nije uspio pobjeći. Lena odlučuje pridružiti se sekti kako bi našla Daniela.

Bilježnica, Doma TV u 23:05h
Ostarjeli Noah (R. Gosling) redovito posjećuje Allie (R. McAdams), staru, polusenilnu ženu koja boravi u domu za starije i nemoćne. Ne želeći joj dosađivati naklapanjima o svojoj monotonoj svakodnevici, on joj odluči čitati priču zapisanu u staroj bilježnici. U njoj je, naime, detaljno opisano svjedočanstvo mladoga para iz četrdesetih godina čija je strastvena veza bila prekinuta nakon što su se razdvojili tijekom Drugog svjetskog rata. Osim tadašnjih prilika u zemlji, glavni razlog za razdvajanje ljubavnika bili su prigovori Allieinih roditelja, pripadnika visoke građanske klase, koji su smatrali da Noah nije prava prilika za nju. Sedam godina kasnije par se ponovno pronašao i, iako shvaćajući da su im se životni putevi potpuno razišli, oni ne mogu odoljeti a da si ne pruže drugu priliku...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala