Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Julia Roberts u ulozi majke ovisnika
Film "Benov povratak" okupio je impresivnu glumačku ekipu i pokupio ovacije kritike i publike

Julia Roberts u ulozi majke ovisnika

U svom novom filmu, hollywoodska zvijezda Julia Roberts tumači ulogu brižne, ali zabrinute majke čiji se sin na badnje večer nenadano pojavi u njihovom domu. Za svoj novi glumački nastup, Julia Roberts i Lucas Hedges koji u filmu glumi naslovnog lika i njezinog sina pokupili su ovacije kritike i publike. Redatelj filma Benov povratak, je Peter Hedges, ujedno i otac mladog Lucasa, koji nam se do danas predstavio hitovima Sve zbog jednog dječaka (čiji je scenarist) i Pieces of April čiji je redatelj i scenarist. Obiteljski film Benov povratak u domaća kina stiže nam u četvrtak, 11. travnja, a mi vam ovim putem predstavljamo njegovu kino najavu.

U Badnje jutro, 19-godišnji Ben Burns na iznenađenje svoje obitelji neočekivano dolazi kući, u njihov luksuzni dom smješten u predgrađu. Njegova majka Holly oduševljena je ponovnim susretom sa sinom, ali ju brine Benova sposobnost da se ponovno ne upusti u svijet droge, dok njegova sestra Ivy i očuh Neal strahuju da će im se životi u potpunosti uzburkati kao što je to uvijek slučaj s Benovim povratkom. Tijekom sljedeća dvadeset i četiri sata nove istine biti će otkrivene, a majčina neupitna ljubav za njezinim sinom biti će testirana do krajnjih granica…

Uz dobitnicu Oscara Juliju Roberts (Erin Brockovich) i nominiranog za nagradu Oscar Lucasa Hedgesa (Manchester By the Sea) u glavnim ulogama u drami Benov povratak pojavljuju se dobitnik prestižne televizijske nagrade Emmy Courtney B. Vance (TV-serija Američka kriminalistička priča) i Kathryn Newton u ulozi Benove mlađe sestre. Scenarij za film napisao je i njegov redatelj, Peter Hedges koji u ulozi Bena nije uopće imao na umu vlastitog sina, već mu je dao ulogu na nagovor Julije Roberts koja je bila oduševljena mladićevom performansom u nagrađivanoj drami Manchester By the Sea.  

Film je svoju svjetsku premijeru imao na filmskom festivalu u Torontu gdje je pobrao ovacije kritike i publike. Na popularnoj internetskoj stranici Rotten Tomatoes koja se bavi prikupljanjem filmskih kritika diljem svijeta, Benov povratak ima preko 80% pozitivnih ocjena, a i ocjena publike mu je poprilično visoka pa s nestrpljenjem čekamo sljedeći tjedan kada će film konačno zaigrati i u domaćim kinima. Zanimljiva je činjenica da je Julia Roberts pozvala kolege Lucasa Hedgesa i Kathryn Newton da joj se pridruže kod kuće tijekom Dana zahvalnosti kako bi se što više povezali na osobnoj razini prije početka snimanja filma.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala