Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Izgubljeni film Jamesa Franca uskoro u kinima
Film "Zeroville" u kojem glume Franco, Seth Rogen, Megan Fox i Will Ferrell napravljen je još 2015., a tek sad stiže u kina

Izgubljeni film Jamesa Franca uskoro u kinima

Nakon što je prodan još davne 2015. godine, film Zeroville Jamesa Franca od onda skuplja prašinu na polici gdje čeka distribuciju. Sada, četiri godine kasnije, film napokon stiže u kina, zahvaljujući myCinema.

Prava na Francov film kupila je tvrtka za online distribuciju myCinema te u planu ima distribuirati film u određene kino dvorane ove jeseni. Film je tolike godine proveo na polici jer je originalni distributer bio Alchemy, koji je bankrotirao nekoliko mjeseci nakon preuzimanja prava na film.

Nakon mnogobrojnih komplikacija i kombinacija, Zeroville će napokon u kina stići ovog rujna, ali za sada ima samo datum izlaska na američko tržište te nije poznato kada bi trebao stići i u ostatak svijeta.

Službeni sinopsis filma otkriva što nas očekuje:

Pridružite se Vikaru (James Franco), naivnom ljubitelju filmova, na njegovom opakom putovanju u srce pulsirajućeg, kaleidoskopskog Hollywooda. Naivni došljak u Grad anđela sa sobom nosi samo svoju autsajdersku prošlost i ogromnu tetovažu Montgomeryja Clifta i Elizabeth Taylor na svojoj obrijanoj glavi. Privučen kinematografijom i blještavim napastima Zerovillea, grada gdje sve prolazi.

Nailazi na parazite, propalice, željne slave, željne moći i na luđake: upoznajte Viking Mana (Seth Rogen) - vratara koji vodi na sve prave tulume, surf hipija koji voli cigare i Vikarovog ekscentričnog vodiča kroz Hollywood. Upoznat ćete i veteranku industrije bez dlake na jeziku Dotty (Jacki Weaver), zlokobnog Financiera (Danny McBride) i seksi femme fatale Soledad (Megan Fox).

Duboko magično, smiješno, uznemirujuće i predivno - ljubavno pismo Los Angelesu i provokativna satira američke fasciniranosti samim sobom, svojim kultom slavnih te vizija smrti starog Hollywooda.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala