Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 29.3.
Posljednji petak u ožujku na malim vas ekranima očekuje popularna serija "Luther" kao i druge serije i filmovi

TV Preporuke dana - Petak 29.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 29.3.

SERIJE

Laži mi, Doma TV u 20h
Nakon što Gillianin dečko Dave Burns bude otet, Cal ga pokušava pronaći uz pomoć Burnsova zagonetnog bivšeg partnera. Lightman Group istražuje nestanak mlade žene, što ih dovede do otkrivanja kriminalnog elementa u industriji filmova za odrasle.

Inspektor Montalbano, HTV 2 u 20:05h
Poduzetnik Cosimo Barletta pronađen je mrtav u svojoj kući na moru. Ubijen je pištoljem dok je pio kavu u kuhinji. Pretpostavlja se da ga je ubio netko poznat. Slučaj postaje zanimljiv nakon što Montalbano otkriva da je Cosimo bio beskrupulozan, hladan i zao čovjek koji je uništio puno ljudi u Vigati i da je volio podjarmljivati mlade djevojke. Mnogi su mrzili tog čovjeka, što će dodatno zakomplicirati istragu, pogotovo nakon što će Montalbano otkriti da su ga otrovali prije nego što su ga ubili pištoljem.

Luther, HTV 2 u 22:09h
Viši inspektor John Luther vraća se na posao nakon poduljeg dopusta koji je pratio traumatično uhićenje serijskog ubojice Henryja Madsena. Lutherov prvi slučaj istraga je o ubojstvu roditelja dječjeg genija Alice Morgan. Ubrzo zaključuje da je Alice odgovorna za smrti, ali naizgled savršen zločin ne ostavlja dokaze kojima bi je osudili. Izvan posla, Luther se pokušava pomiriti sa suprugom sad kad je svoj život opet doveo u red. No ona je prošlost ostavila za sobom i ima novog muškarca u životu, Marka, koji je potpuna suprotnost Lutheru. Hoće li Luther uspjeti spasiti svoj poljuljani brak sa Zoe?

FILMOVI

Dan nezavisnosti: Nova prijetnja, RTL u 20h
Nakon 20 godina stiže nastavak legendarnog SF blockbustera u spektakularnom 3D formatu! Desetljećima nakon prvog napada izvanzemaljaca, Zemlji prijeti novi napad. Umjesto Willa Smitha ovaj ćemo puta gledati Liama Hemswortha, no zato će ostatak originalne ekipe (Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox) reprizirati svoje uloge.

Skrivena ljepota, Nova TV u 22:10h
Kada uspješnog njujorškog marketinškog stručnjaka zadesi velika tragedija, on se u potpunosti povlači iz svoga dotadašnjeg života, a njegovi kolege smisle plan kako da se suoči sa tugom koju osjeća.

Lažna patrola, RTL u 22:20h
Kada Justin i Ryan (Jake Johnson i Damon Wayans Jr.) krivo protumače poziv na kostimiranu zabavu te među goste banu obučeni u policajce, sasvim slučajno počinje najzanimljivija epizoda u njihovim životima. Oni postaju lažna patrola kojoj ne nedostaje zabave dok kruže gradom svaku noć..

Neustrašiva, HTV 1 u 22:49h
Erica Bain (Foster), popularna radio voditeljica, svjedočila je ubojstvu svog zaručnika nakon što je umalo i sama izgubila život u opakom uličnom napadu. Iako njene fizičke rane zacijeljuju ona ostaje duboko pogođena tim strašnim događajem kojemu je svjedočila. Ulice kojima je voljela šetati i mjesta koja su joj se činila topla i prijateljska sada djeluju zastrašujuće i opasno. U nemogućnosti da se nosi s tim strahom Erica se odluči naoružati protiv njega.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala