Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ne propustite ovog vikenda 9. i 10. epizodu Comedy Klasik Showa
U subotu i nedjelju od 23h na Klasik TV nam stižu nove salve smijeha uz čak dva rezidenta Studija Smijeha

Ne propustite ovog vikenda 9. i 10. epizodu Comedy Klasik Showa


Ove subote i nedjelje u 23h na Klasik TV-u, u devetoj i desetoj epizodi 
Comedy Klasik Showa, imat ćemo priliku gledati stand up nastup čak dva rezidenta Studija Smijeha. Radi se o Slavoncu Goranu Vinčiću te Tihomiru "Psihu" Paravini iz Zagreba.

Goran Vinčić je student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. Visok metar i osamdeset sedam, težak preko sto kila, hiperaktivan i umiljat. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebook-u. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše. Majstor je karatea, iako ni žarulju ne zna promijeniti. Za sebe voli reći da je ekstravagantan, neizrevilizibiziran i eventualan komičar. Goran će nas svojim stand up nastupom nasmijavati u devetoj epizodi, u subotu u 23h na Klasik TV-u, gdje će nam između ostalog pričati o susjedskim odnosima u svom rodnom kraju, razlici između upoznavanja djevojaka u Zagrebu i Slavoniji te o svojoj teoriji o ženama za volanom.

Goran će se, nakon svog nastupa, zadržati na pozornici gdje će s Marinom Orsag zaigrati improv igru "Rečenice". Prije same igre publika će na papiriće napisati rečenice koje im u tom trenu padnu na pamet, sve rečenice će se skupiti u šešir iz kojeg će Goran i Marina izvući po tri te ih uključiti u samu igru kad će misliti da im odgovara, ne znajući pritom što će pročitati. Publika će im, osim rečenica, zadati i temu igre, odnosno situaciju u kojoj će se komičari naći – ovog puta Goran će biti školarac koji kasni u školu, a Marina njegova majka.

U nedjelju, u 10. epizodi Comedy Klasik Showa, Tihomir "Psiho" Paravina objašnjavat će nam, kako sam kaže, svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkriti u čemu je trik. On bi najrađe nastupao okrenut kontra od publike, kao dirigent, ali onda bi mu se svi smijali iza leđa.

Započeo je karijeru na open mic večerima u Purgeraju davne 2008. gdje je na licu mjesta postao miljenik publike i vidjelo se da je dečko koji obećava, ali ne i zabušava. Već je toliko dugo za mikrofonom da bi "trebao plaćati pretplatu za pričanje i imati onaj minival kabel za slušalicu za telefon". Dosadilo mu je samo pričati pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike iako ne zna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika. Nakon dvije godine uveseljavanja publike na večerima ‘otvorenog mikrofona’ seli na veću pozornicu i pridružuje se ekipi iz ‘Studija smijeha’ kao stalni član postave. Tamo nalazi stari piano koji ima pedale pa uči svirati "brže nego voziti sobni bicikl".

Kreće sa ‘ozbiljnijim‘ nastupima ali ne mijenja nonšalantni pristup i tako 2010. debitira na festivalu ‘Panč’ u Zagrebu u klubu ‘Bogaloo’. 2011., 2012. i 2013. je stalni član na istom festivalu u ‘Tvornici’. Nastupa i van granica države u susjednim zemljama gdje "razumiju njegove fore al ne razumiju jezik na kojem priča, najčešće na esperantu".

Vlatka Mifka i Tin Sedlar nastaviti će nakon Tihomira, također s improv igrom "Rečenice" u kojoj će Vlatka glumiti špediterku koja zaustavlja Tina, svog kolegu špeditera, na carini. Nećemo vam ništa dalje otkrivati jer nas je daljnji razvoj situacije nasmijao do suza.

Comedy Klasik Show gledajte svake subote i nedjelje u 23h samo na Klasik TV-u!

Ako niste sigurni da imate Klasik TV, prođite kroz programe ili pogledajte na ovom linku: 
https://www.klasiktv.com/gdje-gledati
Klasik TV web: https://www.klasiktv.com/
Klasik TV Facebook: https://www.facebook.com/klasiktv

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala