Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 22.3.
Prvi proljetni vikend započnite pred malim ekranima gdje vas čekaju zanimljive serije i napeti filmovi

TV Preporuke dana - Petak 22.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 22.3.

SERIJE

Inspektor Montalbano, HTV 2 u 20:05h
U cijevi na gradilištu gdje se postavlja cjevovod pronađeno je truplo. Žrtva je računovođa tvrtke izvođača radova. Montalbano će povezati ovu smrt s onom zidara i tako razotkriti korupcijski lanac u kojemu su umiješane građevinske tvrtke iz Vigate u vlasništvu mafije. A s pomoću lažnih svjedoka i dokaza uspjet će prodrijeti u neprobojnu piramidu koja je izgrađena na krvi, korupciji i zločinu i tako dokrajčiti raširenu i dobro organiziranu zločinačku skupinu.

Andrija i Anđelka, RTL 2 u 21h
Andrija i Anđelka, par u srednjim tridesetima, tipičan su primjer onog što se događa kada muškarac i žena žive zajedno. Iako su godinama u vezi i iskreno se vole, jedno drugom često idu na živce, bilo da su u spavaćoj sobi, trgovini ili na večeri s prijateljima.

Povrh jezera, HTV 2 u 21:55h
Robin očajnički traži Mary, a potraga je odvede u obližnji park, gdje nalazi mrtvog Bootieja, dečka madam Dang (Ling Cooper Tang). Na računalu u bordelu policajci otkrivaju prijenos uživo iz nepoznatoga stana, u kojemu je Mirandina zamjenska majka Mahlee. No prije nego što uspiju vidjeti išta konkretno, prestrašene djevojke isključe kameru. Nakon toga policajci kreću u potjeru za napadačem, zatvaraju plažu Bondi, a u akciji im se pridružuju Robin i Miranda. Naposljetku nalaze Bretta, koji zapuca na Mirandu, nakon čega nastaje sveopći metež. Iako se čini da je sve izgubljeno, Robin čvrsto odluči da će razotkriti Pussov plan i stati mu na kraj prije nego što zauvijek izgubi kćer.

FILMOVI

Majstori iluzije 2, RTL u 20h
Godinu dana nakon što su nadmudrili FBI i dodvorili se javnosti svojim Robin Hood stilom, iluzionisti se pripremaju za veliki povratak na scenu. Vraćaju se kako bi razotkrili neetičku praksu tehnološkog magnata koji ih je primorao na pljačku. Njihova jedina nada je izvesti još jedan spektakularan trik kojim će otkriti tko zapravo stoji iza cijele priče.

Predsjedničke laži, HTV 1 u 21:24h
Nakon što predsjednika Sjedinjenih Američkih Država uhvate u skandaloznoj seksualnoj aferi 14 dana prije izbora, nastupa vrijeme za hitnu intervenciju, jer su predsjednikove šanse da ponovno bude izabran zbog toga minimalne. Stoga zaposlenica Bijele kuće Winifred Ames (A. Heche) kontaktira stručnjaka za hitne situacije - čovjeka iz sjene Conrada Breana (R. De Niro), koji smisli da je najbolji mogući način izlaska iz situacije izmišljanje rata. Brean angažira vrhunskog holivudskog producenta Stanleya Motssa (D. Hoffman), kako bi zajedno režirali i preko medija pustili fiktivni rat u Albaniji koji će predsjednik, opet fiktivno, herojski završiti, a sve u svrhu odvraćanja pozornosti od prave priče...

Za sve je kriva svekrva, Nova TV u 22:10h
Ljubavni život profesionalne šetačice pasa Charlotte Honeywell (Jennifer Lopez), zvane Charlie, baš se i ne može opravdano tako nazvati. Sastoji se od niza nepotrebnih i neuspješnih spojeva na slijepo, kojih se ona kasnije sjeća samo u noćnim morama. Baš kada se najmanje nadala, Charlie upoznaje savršenog muškarca, Kevina (Michael Vartan), koji se čini predobar da bi bio istinit, a k tome je i nakon nekog vremena zaprosi. Međutim, tu problemi za Charlie ne završavaju, nego, upravo suprotno, počinju, i to upoznavanjem Kevinove majke Viole (Jane Fonda). Ona je jednostavno uvjerena kako ni jedna djevojka nije dovoljno dobra za njenog sina, a pogotovo Charlie. Stoga će Viola napraviti sve kako bi otjerala Charlie od Kevina.

Marinac iznad zakona 4, RTL u 22:30h
Carter, koji sada radi u privatnom sektoru, mora zaštititi lijepu zviždačicu od plaćenika koje je korumpirani vojni opskrbljivač poslao da je ubiju, zajedno s bilo kime tko im stane na put.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala