Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 16.3.
Večeras pogledajte tko će napustiti show "Zvijezde pjevaju" ili odaberite neku seriju ili film koji smo izdvojili iz programa

TV Preporuke dana - Subota 16.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 16.3.

SERIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:05h
Krenula su ispadanja i, na žalost, Macan i Tonka nisu više s nama. O ocjenama žirija ali i pozivima gledatelja ovisi sudbina sedam preostalih parova. U večerašnjoj emisiji oni se natječu u žanrovima rock i country.

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
U Farukov život ponovo ulazi Senada, ali ovaj put s bebom. Nakon prvobitnog šoka koji rezultira padom u nesvjest, dogovaraju da će napraviti DNA test kako bi se utvrdilo očinstvo. Faruk, u nadi da je dijete njegovo i da će se ponovo pomiriti sa Senadom, s nestrpljenjem očekuje nalaze. Nakon kraha sa Senadom i Marijom, Faruk je u dubokoj depresiji. Čak gubi interes za bilijar i alkohol. Počinje i halucinirati te mu se od Lade priviđaju Senada i Marija. Terapija doktora Đurička mu je malo pomogla, ali svi vjeruju da su tablete prijelazno rješenje i da se Faruk treba zaljubiti. Svi se bacaju u akciju upoznavanja Faruka s nekom ženom, ali nažalost njihov trud je za Faruka kontraproduktivan Faruk je izgubio interes za sve, pa tako i za posao te Fufe preuzima rediteljsku poziciju u Akordu. Taj njegov pokušaj režiranja vodi ka totalnoj katastrofi.

Vikinzi, HTV 2 u 22:29h
Bjorn (Alexander Ludwig) ostvaruje jedan od Ragnarovih snova, a kralj Alfred (Ferdia Walsh-Peelo) suočen je s dosad najvećom prijetnjom. Kuje se novi plan dok se Ivar (Alex Hogh Andersen) priprema za božanski posjet, a jedan naseljenik vraća se u koloniju u strašnom stanju.

FILMOVI

Gru na supertajnom zadatku, RTL u 19:40h
Gru, bivši super zlikovac, pridružuje se skupini heroja koji su zaduženi za zaštitu čovječanstva. Ovoga puta herojima probleme zadava tajanstveni novi zlikovac, Eduardo, i jedini koji ga može zaustaviti je Gru. Zajedno sa svojim vjernim asistentom, Dr. Nefariom; čoporom smušenih žutih pomoćnika i trima usvojenim kćerima Gru su upušta u misiju spašavanja svijeta.

Jeza u noći, HTV 3 u 20:15h
Dave Garver (C. Eastwood) popularni je voditelj noćne emisije s jazz-glazbom na maloj radijskoj postaji u kalifornijskom gradiću Carmelu. Jedne noći nazove ga neka žena i zamoli da joj odsvira glasovitu skladbu Errolla Garnera "Misty". U istoj zgradi gdje se nalazi postaja je i kafić u koji Dave rado zalazi jer mu je barmen Murphy (D. Siegel) prijatelj. Tu se upozna s Evelyn Draper (J. Walter) koja obožava njegovu emisiju. Otprati je do njezinog stana i provede s njom noć. Drugog dana pokuša nagovoriti svoju djevojku, kiparicu Tobie (D. Mills), da obnove vezu koja je došla u krizu jer je Toby ljubomorna na Daveove obožavateljice. Dave je i Evelyn shvatio kao "vezu za jednu noć". Ali ne i ona...

Profesionalac, RTL u 21:35h
Bivši elitni agent Luke Wright (Jason Statham) je u dvostrukoj misiji: mora spasiti kinesku djevojčicu koja zna kombinaciju sefa, a zatim iskoristiti tu kombinaciju i nadmudriti protivnike: rusku mafiju, korumpirane političare i Trijade.

Odred otpisanih, Nova TV u 21:45h
Skupina jedinstvenih superzlikovaca, koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, regrutirani su za tajni zadatak vladine agentice Amande Waller. Pod nazivom "Suicide Squad" kreću u pogibeljnu misiju, preopasnu za obične snage sigurnosti i vojske, koja ima je dodijeljena u zamjenu za određene povlastice.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala