Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 15.3.
Večeras iz programa izdvajamo serije "Inspektor Montalbano", "Na granici" i "Povrh jezera" i nekoliko izvrsnih filmova

TV Preporuke dana - Petak 15.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 15.3.

SERIJE

Inspektor Montalbano, HTV 2 u 20:05h
Baš kad se inspektor Montalbano sprema provesti neko vrijeme sa zaručnicom, mora se vratiti u Vigatu. Dogodilo se ubojstvo i Fazio želi da preuzme slučaj jer je Augello krenuo u čudnom smjeru. Žrtva je prostitutka koju su zadavili muškim remenom. Draga žena koju nitko nije osuđivao zbog posla koji je radila, pa ni njezin suprug. Montalbano će doznati da se Maria bojala jedne svoje mušterije. I svi dokazi upućuju na misterioznog muškarca kojeg je teško identificirati. No, Montalbano će se morati pozabaviti i s drugim slučajem, djevojčice koju navodno uznemirava njezin učitelj koji tvrdi da je nevin. Srećom, Montalbano zna kako riješiti ovaj osjetljiv slučaj.

Na granici, Nova TV u 21:10h
Zorka je ljuta na Andriju i Nediljka, koji su zeznuli akciju, jer su uspjeli porazbijati čitav kristal. Gordana i Ante su bijesni na Marka koji napokon odustaje od suradnje s Mijom i pušta ga na slobodu i oporavak. Zorka saznaje čitavu priču oko Mije. Nediljko i Andrija se zauzmu za Miju i smire bijesnu Zorku. Umjesto potencijalne smrtne kazne, Štiglići su zauvijek izbačeni iz biznisa sa Zorkom. Marko i dalje ima probleme s postajom, koja je još u štrajku. Mirela otkriva da je trudna i potpuno je slomljena. U strahu da izgubi posao odluči se ispovjediti Marku, koji ju nagovori da kaže istinu ocu djeteta. Mirela odlazi kod Ante, ali se brzo razočara kada ju ovaj prilikom zagrljaja uhvati za guzu. Zorka isprva odbija Krešinu molbu da mu iznajmi garažu, ali se predomisli nakon Matine molbe da im pomogne. Digli su hipoteku na kuću i nemaju drugi izlaz.

Povrh jezera, HTV 2 u 22:06h
Robin i Miranda odlaze na piće kako bi riješile razmirice. Miranda otkriva da je angažirala zamjensku majku Mahlee, koja joj se prestala javljati te se boji da je pobacila. Pixie poziva Robin k sebi kako bi joj otkrila što sve zna o parovima koji se služe uslugama zamjenskih majki. Robin dolazi do Pixiena stana, međutim, iznutra se čuje samo pseći lavež. Robin i Pyke idu po Mary u školu, gdje je već čeka Puss, kojemu je Mary i dalje neizmjerno odana. Dvojac nakon toga odlazi na piće te se poljubi. Za to vrijeme, naoružani Brett bane u Silk 41 ne bi li se suočio s Pussom. Mary pokušava pobjeći i u panici zove Robin. Robin saznaje da se u bordelu dogodio incident pa odjuri onamo te otkriva da su i Puss i Mary netragom nestali.

FILMOVI

Hobit: Bitka pet vojski, RTL u 20h
Odlučujuća bitka u Međuzemlju vodi se krajem 2941. godine i trećeg doba ispod planine Erebor. Ona donosi povratak zmaja Smauga kojeg je poznata družina u prijašnjem nastavku protjerala iz njegovog staništa. Ljuta i opasnija nego ikada ova neman bit će stalna prijetnja stanovnicima Dugog jezera. Dok će Thorin biti opsjednut ponovo osvojenim blagom, Gandalfa će brinuti hoće li stanovnici Međuzemlja prepoznati pravu opasnost koja dolazi u liku Saurona.

Priča o prvaku, Nova TV u 22:10h
Film "The Blind Side“ priča je o Michaelu Oheru, Afro-Amerikancu i beskućniku, podrijetlom iz razorene obitelji kojeg udomljuje bjelačka obitelj Tuohy kako bi mu pomogla da ispuni svoj puni potencijal. U isto vrijeme, njegova prisutnost u njihovim životima navest će ih na mnoga samo-otkrića u vlastitim životima. Živeći u novom okolišu, mladi tinejdžer morat će se suočiti s potpuno drugačijim životnim izazovima…

RocknRolla, HTV 1 u 22:18h
Ova akcijska komedija nas vodi na opasnu vožnju u svijet kriminala u Londonu u kojem su nekretnine zamijenile drogu na mjestu najunosnijeg tržišta, a kriminalci su poduzetnici s najviše entuzijazma. Svi koji žele postati dio toga svijeta, od sitnoga kriminalca One Twoa (Gerard Butler) do sumnjiva ruskog milijardera Jurija Omaviča (Karel Roden), moraju posjetiti jednog čovjeka: Lennyja Colea (Tom Wilkinson).

Nemilosrdni gadovi, RTL u 22:55h
Poručnik Aldo Raine (Pitt) predvodi skupinu pomno odabranih vojnika, ujedno američkih židova, kojima je povjeren jednostavan zadatak: pronalaženje i ubijanje nacista. Pridodamo li ovome njemačkog pukovnika Hansa Landa (Christopher Waltz) koji će učiniti sve kako bi ih spriječio i mladu francuskinju židovku željnu osvete čije će kino postati poprište krvavog obračuna i vrhunac ove akcijske komedije, nesumnjivo je da se radi o još jednom nezaboravnom hitu u maniri Quentina Tarantina.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala