Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 9.3.
Večeras doznajte koji će prvi par napustiti "Zvijezde pjevaju" ili pogledajte druge zanimljive serije i filmove

TV Preporuke dana - Subota 9.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 9.3.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:05h
Nakon vrlo uzbudljivog početka nove sezone, slijedi prva emisija u kojoj će nas jedan par napustiti! U večerašnjoj emisiji parovi se natječu u žanrovima swing i soul, te ćemo zajedno sa žirijem moći odlučiti koja vrsta glazbe kojem paru bolje leži. Na kraju emisije, zbrajanjem ocjena žirija i poziva i poruka gledatelja, par s najmanjim brojem bodova napušta show.

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Dok je šetala gradom Ajna je izvrnula nogu u štikli. Na povrijeđenoj nozi morat će neko vrijeme nositi longetu. Taj slučaj s njenom povredom je inspiracija Izetu da se vrati svojoj staroj strasti – patentiranju izuma. U zavodu za patente, međutim, neće imati previše razumijevanja za njegove ideje. Faruk upoznaje mladu, zgodnu djevojku Šejlu. Bezazleni flert s njom bi mogao biti koban po njega ako to Ajna sazna.. Bliži se godišnjica mature i Faruka je uhvatila sjeta. Svake godine, za razliku od svojih bivših drugova, se nema s čim pohvaliti. Međutim, ove godine je drugačije. Sada je redatelj, ima i Mariju, ali on želi zasjati u punom sjaju. Predstavlja se kao vlasnik stana od 250 m2 i vlasnik kafića San Remo. Čak pristaje i na to da troškovi proslave budu na njegov račun. U želji da ostavi što bolji utisak, odlučuje i iznajmiti odijelo. Izet i Damir se utrkuju u dokazivanju da im je porodica važnija od žena, ali kada se pojave žene, shavaćaju da to baš i nije tako.

Vikinzi, HTV 2 u 22:33h
Biskupa Heahmunda (Jonathan Rhys Meyers) izjeda grižnja savjesti dok se nastoji oduprijeti svojim strastima. Vikinzi se sukobe sa Sasima na bojištu, a jedan od glavnih likova izgubljen je u metežu bitke.

FILMOVI

Ledeno doba 2: Zatopljenje, RTL u 19:40h
Vraćaju se junaci prehladnoga svjetskog filmskog hita: Manny, vunasti mamut, ljenjivac Sid, tigar Diego i pretpovijesna vjeverica/štakor Scrat. Ledeno doba 2: Otapanje ima sve ono što ste voljeli i u prvome dijelu uz još više humora, akcije i spektakularnih efekata. Prijateljstvo naša tri nerazdvojna junaka obogaćeno je i nezaboravnim novim likovima, a rezultat će dirnuti srca gledatelja svake dobi.

Forrest Gump, Doma TV u 19:55h
1982., Forrest Gump (Tom Hanks), čovjek ispodprosječne inteligencije, sjedi na stanici i ljudima koji čekaju autobus priča svoju životnu priču. Djetinjstvo i mladost proveo je s majkom u malom mjestu u Alabami. Već u ranom djetinjstvu shvatio je da je drukčiji od drugih i da se za sve u životu treba izboriti. No niski IQ nije ga spriječio da postigne mnoge stvari i dobro se zabavi. Tako u djetinjstvu upoznaje čak i Elvisa Presleya. Uspijeva upisati fakultet i postigne odlične rezultate u rugbyju. Zahvaljujući tome upozna i predsjednika Kennedyja, što je prvi put od njegova tri susreta s američkim predsjednicima. Za vrijeme fakulteta ga čitavo vrijeme bodri Jenny(Robin Wright Penn), djevojka u koju je zaljubljen još od dječačkih dana. Prijavljuje se za rat u Vijetnamu, gdje dobija medalju za hrabrost...

Rambo, RTL 2 u 20h
Sylvester Stallone je John J.Rambo, veteran Vijetnamskog rata. Kada ga pretuku u zatvoru zbog toga što se vratio u grad iz kojeg je protjeran, Rambu "puca film" i bježi u šumu. Prepušten sam sebi, sam protiv svih, Rambo opstaje zahvaljujući vještinama koje je naučio tijekom rata.

Striptiz, Doma TV u 22:20h
Erin Grant (Demi Moore) je izgubila posao, a time i skrbništvo nad svojom kćeri Angelom. Nekad je Erin radila za FBI, a danas se bori za svaki novčić i nemajući drugog izlaza zaposli se u striptiz baru u Miamiju kao plesačica. Među njenim obožavateljima je i kongresmen David Dilbeck, koji je u stanju učiniti sve da bi lijepu striptizetu imao kraj sebe. Rastrojeni kongresnik neće prezati ni pred čime kako bi  pridobio Erin kako bi je zadobio.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala