Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 8.3.
Večeras iz programa izdvajamo nekoliko zabavnih serija i filmova, među kojima je i drugi dio Hobit sage - Smaugova pustoš

TV Preporuke dana - Petak 8.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak, 8.3.

SERIJE

Deset malih crnaca, HTV 2 u 20:05h
Gosti otoka kojih je sad već upola manje od prvobitnog broja gube razum od straha i tjeskobe. Nakon još jednog ubojstva nestaje i posljednja nada za preživljavanje, a daljnje je strašno nasilje gotovo zajamčeno pa se prepuštaju sumanutoj, razuzdanoj zabavi punoj seksualne napetosti. Hoće li ih nepoznati domaćin dokrajčiti i time potvrditi proročanstvo sadržano u pjesmici koja visi na svim zidovima kuće "I ne osta nijedan"? Ili preživjeli gosti mogu pobijediti strah, priznati svoja zlodjela iz prošlosti i napokon pobjeći s otoka?

Pogrešan čovjek, RTL u 20:05h
Shrvani David zahtijeva od Lee da se konačno izjasni tko je muškarac njezina života jer naprosto više ne može trpjeti Lazarovu blizinu. Žestoki sukob Mihajla i Dijane rezultira dolaskom policije u dom Crnkovićevih. Unatoč njegovu braku s mladom i atraktivnom Aleksandrom, Milena je na mukama jer i dalje osjeća ljubav i privlačnost prema Mitru. Zlatko juri u bolnicu kako bi spriječio Klarin pobačaj, a Nastasja dovodi mladu buntovnicu Saru u kuću Crnkovićevih.

Snaha, Nova TV u 20:15h
Esma sastavlja bilježnicu u kojoj objedinjuje slike i opise članova cijele obitelji za buduća vremena kada ih se možda više neće sjećati. Emotivne misli prolaze joj kroz glavu dok ih prenosi na papir. Guneš dolazi kući i shvaća da Adema nema. Razočarana i ljuta, žali što joj Adem nije ni javio da više neće biti pod njenim krovom. Fikret dolazi kod Adema u hotelsku sobu kako bi dobio odgovore. Adem još uvijek na svaku lijepu gestu reagira burno i ne dozvoljava nikome da mu se približi. Fikret i Adem po tko zna koji put otvaraju temu o njihovom odnosu, kao i odnosu cijele obitelji prema Ademu. Senem je sumnjičava u vezi Guneš i odlučuje je posjetiti. U stanu otkrije tragove koji povezuju Guneš i Adema, a to rezultira Gunešinim neočekivanim priznanjem.

FILMOVI

Klopka, HTV 1 u 20:05h
Otuđena je slika neprocjenjive vrijednosti uz vrhunsko osiguranje. Između osiguravatelja padaju sumnje samo na jednog lopova sposobnoga za taj pothava.Dosadašnji agenti nikako ga nisu uspjeli uloviti.Sada nastupa nastupa mlada privlaćna agentica Virginia Gin Baker (Catherine Zeta-Jones) te se predstavlja kao kriminalka ne bi li ulovila slavnog provalnika Roberta MacDougala (Sean Connery)...

Hobit: Smaugova pustoš, RTL u 21:05h
Patuljci, Bilbo - koji sada posjeduje tajanstveni prsten - i Gandalf nastavljaju svoje putovanje prema kraljevstvu Erebor i sukobu s zastrašujućim zmajem, Smaugom.

Neočekivani zločin, HTV 1 u 21:57h
Nakon što mu oca ubiju na dužnosti, ambiciozni mladić pridružuje se njujorškim plavcima i kreće u akciju razotkrivanja urote svojih pokvarenih kolega koji skrivaju istinu o ubojstvu njegova oca. U međuvremenu, sumnjivi šef  Sarcone (Robert De Niro) postavlja mu niz rigoroznih testova, kako bi dokazao njegovu vjernost.

Zločesta učiteljica, Nova TV u 22:15h
Elizabet Hasley je učiteljica koju "boli džon". Ona je nepristojna, cinična i potpuno neprilagođena. Pije, drogira se i ne može dočekati dan kada će se bogato udati i napustiti posao učiteljice. Kada je ostavi zaručnik, Elizabeth skuje plan kako osvojiti bogatog i privlačnog nasljednika - na tom će putu morati eliminirati kolegicu Amy i oduprijeti se čarima učitelja tjelesnog. Elizabethino razuzdano ponašanje i njegove posljedice šokirat će njene učenike, suradnike, pa i nju samu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala