Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


3 stvari koje trebate znati o napetoj skandinavskoj seriji Siva zona
Serija "Siva zona" na Pickbox TV kanal stiže u nedjelju, 10. ožujka

3 stvari koje trebate znati o napetoj skandinavskoj seriji "Siva zona"

Napeta švedsko-danska triler serija Siva zona (Greyzone) u nedjelju 10. ožujka u 20:00 kreće s emitiranjem na Pickbox TV kanalu! Nova i uzbudljiva skandinavska serija u kolaboraciji Švedske i Danske prelazi granice skandi noira i vrti se oko terorizma, a gledat ćemo je u 10 epizoda u trajanju od 45 minuta.

Ovo su tri esencijalne stvari koje morate znati o novoj skandi seriji:

3. Skandi noir i više
Siva zona je serija koja pripada novom valu danskih dramskih serija koje su probile i nadogradile put izvan okvira skandi noira. Naravno, od žanra po kojem je poznata Skandinavija, Siva zona zadržava mračnu atmosferu, napetu priču i kompleksne likove, no u ovaj miks dodaje i uzbudljivi triler zbog kojega nećete moći prestati gledati ovu skandi poslasticu.


2. Izvrsna glumačka postava
U Sivoj zoni ćemo gledati karizmatičnu dansku glumicu Birgitte Hjort Sorensen poznatu po ulozi u seriji Igra prijestolja. Sorensen glumi Victoriju Rahbek, inženjerku koja je razvila dron koji potencijalno može zalijevati usjeve u zemljama trećeg svijeta, no koji se također potencijalno može koristiti i u vojne svrhe.

Osim Sorensen, tu je i švedska glumica i redateljica Tova Magnusson. Magnusson glumi specijalnu agenticu Evu Forsburg. Njezin partner u seriji je danski glumac Joachim Fjelstrup, a uz njih ćemo gledat i švedskog glumca Johana Rabaeusa.

1. Napeta radnja u više država
Od prve epizode, bit ćete uvučeni u ovu skandinavsku priču koja se odvija u više država. Specijalna agentica švedske tajne službe Eva Forsburg slijedi trag nestalog vozača kamiona u čijem je kamionu pronađena bojna glava projektila, a taj trag dovodi je u Kopenhagen. S druge strane, inženjerka Victoria Rahbek upravo se s uspješne prezentacije na poslovnom događanju vraća u svoj stan u Kopenhagen. No čim stigne u stan, otmu je. Čini se kako je otmica povezana s internacionalnom terorističkom skupinom koja je uključena u krađu bojnih glava.

Kako će se ova napeta skandi priča razviti, gledajte od 10. ožujka samo na Pickbox TV kanalu!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala