Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HBO u ožujku
Pogledajte izdvojene premijere hit filmova i serija koje u ožujku stižu na HBO kanale i usluge

HBO u ožujku

U nastavku izdvajamo najzanimljivije naslove koji će se u mjesecu ožujku premijerno prikazivati na HBO, HBO 2 i HBO 3 kanalima, kao i našim uslugama videa na zahtjev HBO GO i HBO On Demand.

PREMIJERE NOVIH SERIJA I NOVIH SEZONA SERIJA

JA SAM NOĆ
Premijera 4. ožujka u 20.00h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u
Utorkom nova epizoda na HBO GO-u

Glume: India Eisley, Chris Pine, Jefferson Mays

Inspiriran istinitim događajima, „Ja sam noć“ uzbudljiva je priča o Fauni Hodel (India Eisley), tinejdžerici koja je dana na posvajanje nakon rođenja i koja odrasta u predgrađu Rena u Nevadi. Fauna se manje-više pomirila s tajnom svog podrijetla sve dok jednoga dana ne otkrije nešto što će je natjerati da u sve posumnja. Dok Fauna počinje istraživati tajne svoje prošlosti, upoznaje propalog izvjestitelja (Chris Pine) progonjenog slučajem koji ga je upropastio. Zajedno slijede zlokobni trag koji se sve više približava zloglasnom ginekologu iz Los Angelesa, dr. Georgeu Hodelu (Jefferson Mays), čovjeku umiješanom u najmračniji holivudski razvrat, a možda i najzloglasniji neriješeni zločin.

MILIJARDE IV
Premijera 18. ožujka na HBO GO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glume: Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Akerman, Toby Leonard Moore

Dobitnici Emmyja i Zlatnoga globusa Paul Giamatti i Damian Lewis zvijezde su ove složene drame o politici moći u svijetu njujorških visokih financija. Lukavi i snalažljivi državni odvjetnik Chuck Rhoades (Giamatti) i briljantni, ambiciozni kralj hedge-fondova Bobby „Axe“ Axelrod (Lewis) nalaze se na putu k eksplozivnoj koliziji, a svaki koristi sve svoje intelektualne vještine, moć i utjecaj kako bi nadmašio onog drugog. U ovoj pravodobnoj, provokativnoj seriji ulozi se broje u milijardama.

SLATKE MALE LAŽLJIVICE: PERFEKCIONISTI
Premijera 21. ožujka na HBO GO-u
Četvrtkom nova epizoda na HBO GO-u

Glume: Sasha Pieterse, Janel Parrish, Sofia Carson, Kelly Rutherford, Sydney Park

Sve se u vezi s gradićem Beacon Heightsom čini savršenim, od vrhunskog fakulteta do njegovih preambicioznih stanovnika – no ništa u Beacon Heightsu nije onako kako se čini. Kada okružje u kojem su ulozi veliki dovede stanovnika do ruba, netko puca i dolazi do ubojstva. Dok rade zajedno na rješavanju ubojstva, ubrzo postaje jasno da iza svakog perfekcionista stoji tajna, laž – i potreban alibi.

DOBRA BITKA III
Premijera 14. ožujka na HBO GO-u
Četvrtkom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glume: Christine Baranski, Rose Leslie, Cush Jumbo, Delroy Lindo, Audra McDonald

„Dobra bitka“ nastavlja se godinu dana nakon događaja iz posljednje epizode „Dobre žene“". U novoj seriji golema financijska muljaža uništi ugled mlade odvjetnice Maie Rindell i istodobno izbriše ušteđevinu njezine mentorice i kume Diane Lockhart. Otjerane iz „Lockhart i Leeja“, one se pridružuju Lucci Quinn u jednoj od najeminentnijih čikaških odvjetničkih tvrtki. U trećoj sezoni Diane Lockhart pokušava otkriti može li se odoljeti ludoj upravi a da sami ne poludite, dok se Adrian Boseman i Liz Reddick-Lawrence bore s novim postčinjeničnim svijetom u kojem odvjetnik koji ispriča najbolju priču pobjeđuje odvjetnika s najboljim činjenicama. U međuvremenu, Lucca Quinn balansira između nove bebe i nove ljubavi, a Maia Rindell pronalazi novog Mefista u Rolandu Blumu, odvjetniku sličnom Royu Cohnu koji je utjelovljenje korupcije.

SUMRAK TEMPLARA II
Premijera 26. ožujka na HBO GO-u
Utorkom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glume: Tom Cullen, Simon Merrells, Pádraic Delaney

Vitezovi templari bili su najmoćniji, najbogatiji i najtajanstveniji vojni poredak srednjeg vijeka zadužen za zaštitu najcjenjenijeg kršćanske relikvije – Svetog grala – i čuvanje razornih tajni. „Sumrak templara“ Zalazi duboko u tajni svijet ovog legendarnog bratstva ratničkih redovnika. Od njihovih bitaka u Svetoj Zemlji i kompleksnog odnosa s kraljem Francuske, do izdaje koja je naposljetku dovela do njihova tragičnog raspada, priča o vitezovima templarima dosad nije bila u potpunosti ispričana.

BOLJE STVARI III
Premijera 9. ožujka u 12.30h na HBO 3
Nova epizoda subotom na HBO 3
Premijera na HBO GO-u je 1. ožujka

Glume: Pamela Adlon, Mikey Madison, Hannah Alligood, Olivia Edward, Celia Imrie

„Bolje stvari“ prate Sam Fox (Pamela Adlon), zaposlenu glumicu i jezičavu samohranu majku koja odgaja svoje tri kćeri Max, Frankie i Duke, u L. A.-u. Ona je mama, tata, sudac i policija. Sam također čuva svoju majku Phil, rođenu Engleskinju koja živi prekoputa. Sam je puna mana i strastveno voli svoje kćeri i majku katkad ih obasipajući ljubavlju kad se osjeća krivom. Sam samo pokušava zaraditi za život, sudjelovati u životima svojih kćeri, zabaviti se s prijateljima i, možda, pronaći malo vremena za sebe.

OSAM DANA
Premijera 15. ožujka u 20.00h na HBO-u
Četvrtkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u
Sve epizode dolaze na HBO GO 1. ožujka

Glume: Christiane Paul, Mark Waschke, Lena Klenke, Fabian Hinrichs, Nora Von Waldstätten

Preostalo je osam dana. 40 km širok meteor juri k Zemlji brzinom od 30.000 kilometara na sat. Očekivana zona udara je u samom središtu Europe. Procijenjena stopa preživljavanja u Europi: nula. Sjedinjene Države pokušavaju skrenuti meteor nuklearnim oružjem, ali bez uspjeha. Cijela je Europa bijegu. „Osam dana“ pripovijeda priču o svijetu koji nikada nismo vidjeli. Ljudi odjednom mogu slobodno prekršiti ograničenje brzine, imati divlji nezaštićeni seks, isprobati sve droge koje žele, kupovati bez novca, živjeti bez rada i voljeti bez posljedica. Ali na kraju, jedina stvar koja je bitna jest: što ti je u posljednjim danima i satima stvarno važno?

GOMORA IV
Premijera prve dvije epizode 30. ožujka na HBO GO-u
Subotom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glume: Salvatore Esposito, Cristiana Dell'Anna, Arturo Muselli, Loris De Luna, Cristina Donadio

Nakon šokantnog finala treće sezone Genny i Patrizia sada moraju ustanoviti novu ravnotežu snaga, dok se Enzo i Valerio potvrđuju na čelu svoje bande u središtu Napulja. Svi će se suočiti s novim prijetnjama i nemilosrdnim neprijateljima. Genny će morati donijeti teške odluke kako bi zaštitio svoju obitelj te će odlučiti da je vrijeme za promjenu. U nastojanju da se rehabilitira unutar zajednice, ulazi u poslovni svijet i distancira se od starih znanaca. Njegov uspon na vrh odvest će ga u London, s vlastitim novcem na kocki i Azzurrom koja se sve više uključuje u Sevastanov imperij. Epska se kriminalna saga nastavlja!

PRISTANIŠTE
Premijera 3. ožujka u 21.45h na HBO 3
Nedjeljom nova epizoda u 21.45h na HBO 3
Premijera na HBO GO-u je 3. ožujka

Glume: Verónica Sánchez, Irene Arcos, Álvaro Morte, Cecilia Roth, Marta Milans

Poznata arhitektica Alexandra suočava se s najgorom noćnom morom kad je nazove lokalni policajac Conrado kako bi identificirala tijelo svoga supruga Oscara, pronađenog na pristaništu u prekrasnoj Albuferi izvan Valencije. Samoubojstvo? Kako je to moguće kad su prije nekoliko sati kovali planove za svoju budućnost? Ali situacija se pogoršava: Oscar je vodio dvostruki život s drugom ženom, Veronicom. Tko je ta žena? Tko je bio muškarac kojega je voljela 15 godina? I što se dogodilo kobne noći na pristaništu? Uzevši lažni identitet, Alex se useli k Veronici i, uz Conradovu pomoć, ponire u tajne koje je Oscar čuvao, što je ubrzo navede da se zapita tko je u čarobno zabitoj Albuferi prijatelj, a tko neprijatelj.

DVIJE KRALJICE II
Premijera 1. ožujka u 22.00h na HBO 3
Petkom nova epizoda u 22.00h na HBO 3
Subotom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glume: Phoebe Robinson, Jessica Williams

Phoebe Robinson i Jessica Williams su smiješne. Crnkinje su. Najbolje su frendice. I vode humoristični „live show“ u Brooklynu. Pridružite se „Dvjema kraljicama“ i njihovim omiljenim komičarima u pričama o seksu, romantici, rasi, putovima kose, životu u New Yorku i Billyju Joelu. I još hrpi koječega. Popularni humoristični podcast „Dvije kraljice“ stiže na HBO kao serijal od četiri jednosatna specijala.. Epizode uključuju: „New York“ s Jonom Stewartom, „Kosu“ sa Sarom Jessicom Parkerom, „Vrući penis“ s Titussom Burgessom i „Crne šmokljane“ s Uzo Adubom.

PRIVLAČNA SAMOHRANA MAJKA II
Premijera 9. ožujka u 12.55h na HBO 3
Subotom nova epizoda na HBO 3
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glume: Frankie Shaw, Miguel Gomez, Samara Weaving, Rosie O'Donnell, Anna and Alexandra Reimer

Bridgette Bird pametna je, snalažljiva i mlada samohrana majka koja pokušava preživjeti u južnom Bostonu s iznimno neobičnom obitelji. Jedva spaja kraj s krajem, zbog čega donosi impulzivne i katkad nezrele odluke. Bridgettein glavni cilj jest osigurati bolji život svom sinu. „Privlačna samohrana majka“ sirovo i bez cenzure oslikava majčinstvo, odrastanje s rastavljanim roditeljima i žensku seksualnost. Ne propustite poluautobiografsku polusatnu komediju čija je autorica Frankie Shaw, svjež i nov ženski glas. U drugoj sezoni Bridgette pokuša krenuti dalje i usredotočiti se na budućnost nastojeći pritom istjerati stare duhove i iskupiti se za prošla nedjela. I dalje rinta na svom dnevnom poslu radeći za narcisoidnu šeficu Ally. U međuvremenu, Bridgetteina majka Tutu oporavlja se nakon srcedrapajućeg nazadovanja dodatno naglašenog prisutnošću njezine mlađe, nesamostalne sestre Jackie. Bivši dečko Rafi i njegova djevojka Nelson Rose zbližavaju se, a Eliza se bavi vlastitom obiteljskom dramom.

NOVE EPIZODE HIT SERIJA:

DVOJNIK II
Petkom po dvije nove epizode u 20.00h na HBO-u
Sve epizode dostupne na HBO GO-u

Glume: J.K. Simmons, Olivia Williams, Harry Lloyd, Nazanin Boniadi, Sara Serraiocco

U Uredu razmjene, oni koji imaju dovoljno visok pristup, štite prijelaz u paralelnu dimenziju koja nije mnogo različita od naše. A ako je njihov svijet poput našeg, tko smo mi ondje? Jesmo li bolji? Drukčiji? U drugoj sezoni nalazimo Howarda (J. K. Simmons) i njegova dvojnika kako proživljavaju ta pitanja. Prijelaz je zatvoren te su obojica nasukani u svijetu onog drugog i moraju se prilagoditi kako bi preživjeli. Howard Prime preuzima život svog dvojnika: ide na njegov posao, živi u njegovu domu... s njegovom ženom. Howard Alpha zaključan je u tajanstvenoj crnoj lokaciji zvanoj Jeka, odsječen od svih koje poznaje. Kako hladni rat eskalira između svjetova i produbljuje nestabilnu podjelu, obojica muškaraca postaju sve sličniji svome dvojniku.

ŠKOLA ZA UBOJICE
Utorkom nova epizoda u 20.50h na HBO-u
Četvrtkom nova epizoda na HBO GO-u

Glume: Benedict Wong, Benjamin Wadsworth, Lana Condor, Liam James, Luke Tennie

“Smrtonosna generacija” prati razočaranog tinejdžera koji dobija poziv za poznatu srednju školu za ubice. Njegov pokušaj da očuva moralni kodeks - kroz surov nastavni program, okružen zlom elitom i prepun adolescentskih nesigurnosti - možda će biti fatalan. Smeštena u nekonvencionalan svet kasnih osamdesetih, “Smrtonosna generacija” je priča o odrastanju kakvu ranije niste videli. Serija je zasnovana na popularnom serijalu istoimenog stripa Rika Remendera.   

PREGLED PROTEKLOG TJEDNA s Johnom Oliverom VI
Petkom nova epizoda u 21.00h na HBO 3
Ponedeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glumi: John Oliver

Jedna od najduhovitijih i najsvježijih osobnosti koja se posljednjih godina pojavila na TV-u, John Oliver, stiže na HBO u ovom serijalu koji daje aktualan pogled na tjedne vijesti, politiku i tekuće događaje. Svaka epizoda daje Oliveru jedinstvenu platformu odakle može nuditi svoje specifično gledište o svjetskim problemima uz razne posebne goste i segmente.

MODERNA OBITELJ X
Subotom nova epizoda na HBO 3
Nedjeljom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glume: Ed O'Neill, Sofía Vergara, Jesse Tyler Ferguson, Julie Bowen, Ty Burrell

Klan Pritchett-Dunphy-Tucker potaknut će popriličan broj vatrometa kada se okupe na godišnjoj povorci za praznik Četvrtog srpnja, gdje će Jay biti majstor ceremonije u premijeri 10. sezone. U sljedećim epizodama Phil naleti na uzbudljivu novu poslovnu priliku dok se Claire nosi sa svojim ocem Jayem i spajanjem „Pritchettovih ormara“ s tehnološki osviještenom, modernijom tvrtkom. Gloria se pita je li Mannyjeva nova veza stvarna onako kako on misli i još se više uključi u Joeove izvannastavne aktivnosti. U međuvremenu, Mitch započinje zanimljive parnice kao pomoćnik okružnog tužioca, a on i Cam opet udome člana obitelji Tucker u svome domu dok se bave s Lily. Haleyna će se veza naći na kušnji, Alex muku muči sa svojim planovima nakon fakulteta, a Luke se napokon odlučio usredotočiti se na koledž. Cijeli prošireni klan nosi se sa smrću člana obitelji. Noć vještica i blagdanska epizoda obilježit će sezonu koja nastavlja promatrati kako se ova divno velika i šarena obitelj razvija pružajući nam iskren i često smiješan pogled na katkada toplo, a katkada uvrnuto okrilje moderne obitelji.

SIRENA II
Nedjeljom nova epizoda u 21.00h na HBO 3
Četvrtkom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glume: Alex Roe, Eline Powell, Fola Evans-Akingbola, Ian Verdun, Rena Owen

Serija „Sirena“ vodi vas u Bristol Cove – obalni gradić poznat po legendi da je nekoć bio dom sirena. Kada dolazak tajanstvene djevojke dokaže istinitost ove predaje, bitka između čovjeka i mora dobiva brutalan obrat dok se ova grabežljiva bića vraćaju kako bi vratila svoje pravo na ocean. U seriji glume Alex Roe kao Ben, bistri morski biolog kojeg privuče Ryn, tajanstvena nova djevojka u gradu koju igra Eline Powell, a koja je čudna mlada žena s dubokom mračnom tajnom. Fola Evans-Akingbola glumi Maddie, također morsku biologinju koja radi s Benom i vrlo je sumnjičava prema Ryn. Ian Verdun glumi Xandera, dubinskog ribolovca u potrazi za otkrivanjem istine, a Rena Owen glumi Helen, ekscentričnu ženu koja naizgled zna više o sirenama nego što pokazuje.

GDJE IMA DIMA… III
Petkom nova epizoda u 21.30h na HBO 3
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glumi: Ben Sinkler

„Gdje ima dima...“ vraća se s trećom sezonom na HBO zadirući u privatne živote Njujorčana koji tragaju za trajnim vezama nesvjesni svoje zajedničke karike u obliku ljubaznog i uvijek dostupnog dilera trave Tipa (Ben Sinclair). Ove sezone serija profilira raznoliku skupinu urbanih ljudi čije se priče o uspjehu, neuspjehu, ljubavi i gubitku križaju u Velikoj Jabuci. Treća sezona također zadire dublje u Tipov osobni život nakon što je zamijenio kultni bicikl „kamperom Steveom“ koji mu je darovala bivša djevojka. Uza složenu mrežu pamtljivih povratničkih likova i nezaboravnih novih lica u ovoj sezoni Njujorčani istražuju svoje odnose s gradom dotičući se tema kao što su smrt, roditeljstvo, seksualnost, mašta, starenje i još mnogo toga.

LUTHER V
Srijedom nova epizoda u 21.45h na HBO 3
Sve epizode dostupne na HBO GO-u

Glume: Idris Elba, Dermot Crowley, Wunmi Mosaku, Michael Smiley, Ruth Wilson

Kada londonske sjene izrode novu noćnu moru, glavni inspektor John Luther (Idris Elba) mora se ponovo suočiti s dubinama ljudske poremećenosti. Dok niz monstruoznih ubojstava postaje sve smioniji, Luther i novakinja detektivka narednica Catherine Halliday zbunjeni su klupkom tragova i obmana naizgled osmišljenih da zaštite neizreciv užas. Ali dok ga slučaj dovodi bliže nego ikad prirodi istinskog zla, nevoljki Luther mora se suočiti s duhovima svoje prošlosti. Vraćajući se na vatrenu liniju, mora odabrati koga će zaštititi... A koga žrtvovati. Bez obzira na njegov sljedeći potez, to će imati razorne posljedice za one oko njega – i zauvijek promijeniti Johna Luthera.

NA TUĐEM KAUČU III
Ponedjeljkom nova epizoda u 21.00h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glume: Pete Holmes, Artie Lange, George Basil, Lauren Lapkus, Andrew Henkelman

Serija „Na tuđem kauču“, koju je osmislio i u kojoj glumi komičar Pete Holmes, vraća se na HBO s trećom sezonom. Serija je nadahnuta Holmesovim osobnim iskustvima kao komičara te pruža suptilan i urnebesan pogled u današnje stanje komedije. U ovoj je sezoni Pete pun energije te više ne spava na tuđim kaučima i ponovno ulazi u svijet njujorške stand-up komedije. No iako se poboljšao, to ne znači da je glavna faca u gradu. Dok nastavlja kružiti oko komičarke i bivše cure Ali, povezuje se s Kat koja ima jedinstven pogled na svijet komedije i ne pokušava se proslaviti pričanjem viceva. Pete je svakim nastupom sve bliže uspjehu te nastavlja usklađivati vjeru i izlaske i navigirati kroz stalno mijenjajuću komičarsku scenu.

CRNI PONEDJELJAK
Ponedjeljkom nova epizoda u 21.30h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glume: Don Cheadle, Andrew Rannells, Regina Hall, Paul Scheer

Vratite se u 19. listopada 1987. godine – takozvani crni ponedjeljak, najgori pad tržišta dionica u povijesti Wall Streeta. Do danas nitko ne zna tko je to prouzročio... sve dosad. Ovo je priča o tome kako je skupina autsajdera preuzela plavokrvni, muški klub Wall Streeta i uništila najveći svjetski financijski sustav, limuzinu Lamborghini i stakleni strop. U ovoj urnebesnoj komediji glume Don Cheadle, Andrew Rannells i Regina Hall.

POTOMCI
Utorkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u
Petkom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glume: Danielle Rose Russell, Matthew Davis, Jenny Boyd, Kaylee Bryant, Quincy Fouse

Posljednjeg desetljeća legendarni heroji i zlikovci „Vampirskih dnevnika“ i „The Originals“ oduševili su publiku širom svijeta. Ostavili su za sobom trajnu baštinu ljubavi i obitelji koja se nastavlja u „Potomcima“, uzbudljivoj novoj drami koja pripovijeda priču o sljedećoj generaciji nadnaravnih bića u Školi Salvatore za mlade i nadarene. Ovdje kći Klausa Mikaelsona, 17-godišnja Hope Mikaelson, blizanke Alarica Saltzmana, Lizzie i Josie Saltzman i druga mladež sazrijeva na najnekonvencionalniji mogući način, odgajani da budu najbolje verzije sebe unatoč najgorim impulsima. Hoće li te mlade vještice, vampiri i vukodlaci postati heroji koji žele biti ili zlikovci za koje su rođeni?

MLADI SHELDON II
Nedjeljom prijepodne nova epizoda na HBO 3
Petkom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glume: Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Montana Jordan, Raegan Revord

Za desetogodišnjeg Sheldona Coopera nije lako odrastati u istočnom Teksasu. Biti genijalan um kakav se rađa jedanput u generaciji, sposoban za naprednu matematiku i znanost, nije uvijek korisno u zemlji gdje kraljuju američki nogomet i crkva. I dok se ranjivi, daroviti i pomalo naivni Sheldon nosi sa svijetom, njegova vrlo normalna obitelj mora pronaći način da se nose s njim. Njegov otac George pokušava se snaći kao srednjoškolski trener američkog nogometa i kao otac dječaka kojeg ne razumije. Sheldonova majka Mary žestoko štiti i odgaja svog sina u gradu u koji se on jednostavno ne uklapa. Sheldonov stariji brat Georgie trudi se najbolje što može u srednjoj školi, ali teško je biti kul kad pohađaš iste predmete kao tvoj čudni 10-godišnji brat. Naposljetku, tu je Sheldonova sestra blizanka Missy koja katkad zamjera što Sheldon dobiva svu pozornost, ali također ostaje jedina osoba koja Sheldonu može pouzdano reći istinu. Tijekom 11 godina u „Teoriji velikog praska“ publika je upoznala legendarnog, ekscentričnog i nevjerojatnog Sheldona Coopera. Ova humoristična serija daje nam priliku da se upoznamo s njim u djetinjstvu kada tek kreće na svoj nevini, nespretni i nadobudni put prema čovjeku kojim će postati.

AMERIČKA PRIČA
Srijedom nova epizoda u 21.00h na HBO 3
Četvrtkom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glume: Daniel Ezra, Greta Onieogou, Samantha Logan, Michael Evans Behling, Taye Diggs

Spencer James srednjoškolski je igrač footballa u usponu i odlikaš srednje škole „South Crenshaw High“. Compton je mjesto koje naziva domom. Ali kad ga trener škole „Beverly High School“ Billy Baker regrutira da se pridruži njegovu timu u Beverly Hillsu, Spencerova majka Grace i njegov najbolji prijatelj Coop uvjeravaju Spencera da je to prilika koju mora iskoristiti. Sada se Spencer mora kretati u dva svijeta, južnom susjedstvu koji poznaje i bogatom svijetu Beverly Hillsa koji mu je ponudio priliku za nešto veće. Inspiriran životom profesionalnog igrača američkog nogometa Spencera Paysingera, „Američka priča“ serija je o dvjema obiteljima iz vrlo različitih svjetova, svaka s vlastitim pobjedama, gubicima i borbama.

MARATONI SERIJA

IGRA PRIJESTOLJA
Svake subote po jedna sezona od 20.00h na HBO 3

Glume: Peter Dinklage, Lena Headey, Michelle Fairley, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau

Temeljena na popularnom fantastičnom serijalu knjiga Georgea R. R. Martina, "Igra prijestolja" epska je drama smještena u svijet Westerosa, gdje ambiciozni muškarci i žene, na dobru i zlu glasu, žive u zemlji gdje ljeta i zime mogu trajati godinama.

PREMIJERE BLOCKBUSTERA I HIT FILMOVA

Ukrcajte se u Millennium Falcon i otputujte u daleku galaktiku u filmu Solo: priča iz Ratova zvijezda, potpuno novoj avanturu s omiljenim nitkovom. Kroz niz odvažnih eskapada duboko u mračnom i opasnom kriminalnom podzemlju Han Solo se sprijateljuje sa svojim moćnim budućim kopilotom Chewbaccom i upoznaje zloglasnog kockara Landa Calrissiana na putovanju koje će odrediti tijek jednog od najneočekivanijih junaka sage „Ratova zvijezda“.
Premijera: 3. ožujka u 21.00h na HBO-u
Na HBO GO-u dostupno od 3. ožujka

Iz Marvelova filmskog univerzuma stiže novo poglavlje o junacima s nevjerojatnom sposobnošću da se smanje: Ant-Man i Wasp. Nakon događaja iz filma „Kapetan Amerike: Građanski rat“, Scott Lang (Paul Rudd) hvata se ukoštac s posljedicama svojih izbora i kao superheroj i kao otac. Dok se bori da ponovno izbalansira svoj kućni život sa svojim odgovornostima kao Ant-Man, Hope van Dyne (Evangeline Lilly) i dr. Hankom Pymom (Michael Douglas) dolaze mu s hitnom novom misijom. Scott mora još jedanput obući odijelo i naučiti se boriti uz Wasp dok tim zajedno radi kako bi otkrio tajne iz svoje prošlosti.
Premijera: 10. ožujka u 20.00h na HBO-u
Na HBO GO-u dostupno od 10. ožujka

U filmu Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju, Mavis iznenadi Draculu obiteljskim putovanjem na luksuznom brodu kako bi se mogao odmoriti od vođenja hotela, a ostatak Dracova čopora ne može odoljeti a da mu se ne pridruži. Čudovišta se dobro zabavljaju prepuštajući se svim zabavama koje krstarenje nudi, od čudovišne odbojke do golemih švedskih stolova i egzotičnih izleta. No odmor iz snova pretvara se u noćnu moru kad Mavis shvati da se Drac zaljubio u tajanstvenu brodsku kapetanicu Ericku koja skriva opasnu tajnu koja bi mogla uništiti sva čudovišta.
Premijera: 17. ožujka u 20.00h na HBO-u
Na HBO GO-u dostupno od 17. ožujka

Na opasnom zadatku povrata ukradenog plutonija Ethan Hunt (Tom Cruise) u filmu Nemoguća misija: Raspad sistema odlučuje spasiti svoj tim umjesto da dovrši misiju dopustivši da nuklearno oružje padne u ruke smrtonosne mreže visokokvalificiranih operativaca koji kane uništiti civilizaciju. Sada kad je svijet u opasnosti, Ethan i njegov tim IMF-a (Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson) prisiljeni su postati nevoljki partneri s agresivnim agentom CIA-e (Henry Cavill) dok se utrkuju s vremenom da zaustave nuklearnu katastrofu. Nikad nije postojala toliko razorna prijetnja, toliko zapanjujuće vratolomije i toliko nemoguća misija!
Premijera: 24. ožujka u 20.00h na HBO-u
Na HBO GO-u dostupno od 24. ožujka

U filmu Izbavitelji 2, Helen je pozvana da vodi kampanju povratka Supera, dok se Bob bavi svakodnevnim junaštvima „normalnog“ života kod kuće s Violet, Dashom i bebom Jack-Jackom – čije će se supermoći tek otkriti. Njihova je misija, međutim, izbačena s kolosijeka kada se pojavi novi zlikovac s briljantnom i opasnom spletkom koja prijeti svemu. No Parrovi se ne plaše izazova, osobito s Frozoneom uza se. To je ono što ovu obitelj čini tako nevjerojatnom.
Premijera: 31. ožujka u 20.00h na HBO-u
Na HBO GO-u dostupno od 31. ožujka

PREMIJERE DOKUMENTARACA

NAPUŠTAJUĆI NEVERLAND
Premijera dvodijelnog dokumentarca 8. ožujka na HBO GO-u
Premijera na HBO kanalu u travnju

Kao jedna od najvećih svjetskih ikona, Michael Jackson bio je mnogo toga mnogima – pop-zvijezda, humanitrac, voljeni idol. Kada su se 1993. godine pojavile optužbe o Jacksonovu spolnom zlostavljanju dječaka, mnogi su teško mogli vjerovati da bi Kralj Popa bio sposoban za nešto tako strašno. U razdvojenim, ali paralelnim, pričama u kojima se mnogo toga ponavlja, dva su se dječaka sprijateljila s Jacksonom koji ih je pozvao u svoj jedinstveni i čudesni svijet. Zavedeni pjevačevim bajkovitim životom i opčarani svojim odnosom s njim, obitelj nijednog od dječaka nije primijetila manipulaciju i zlostavljanje kojima ih je na kraju izložio. Kroz potresne razgovore sa sada odraslim muškarcima i njihovim obiteljima, Napuštajući Neverland prikaz je kontinuiranog zlostavljanja i prijevare, dokumentiranje moći zvjezdanog statusa koji je omogućio da se slavna osoba ubaci u živote zadivljene djece i njihovih roditelja.

IZUMITELJICA: KRVAVA PRIJEVARA
Premijera 28. ožujka u 21.55h na HBO-u
Na HBO GO-u dostupno od 28. ožujka

Elizabeth Holmes stigla je u Silicijsku dolinu s revolucionarnim medicinskim izumom. Nazvala ga je „Edison“: malu, hipersofisticiranu crnu kutiju koja je obavila 200 testova u nekoliko minuta, sve iz jedne kapi krvi. Igle, laboratoriji i odabrane tvrtke koje su ih kontrolirale postali bi odmah zastarjeli. Poput Marka Zuckerberga, Stevea Jobsa i Thomasa Edisona, Holmes je namjeravala uništiti i revolucionirati cijelu industriju. Kvaka? Sve je to bila laž. Sustav je bio prijevara. A ono što je započelo kao jedna od najvrućih tehnoloških tvrtki u 2014. godini – vrijedna devet milijardi dolara – svelo se na lažnu spletku koje je dovela do bankrota i razotkrila naličje Silicijske doline.

SLUČAJ ADNANA SYEDA
Premijera dokumentarne serije 11. ožujka na HBO GO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi

Priča Adnana Syeda, srednjoškolca poslanog u zatvor zbog ubojstva bivše djevojke 1999. godine, privukla je pozornost svjetske javnosti kao tema nagrađivanog podcasta „Serial“ koji je postigao nezabilježenu popularnost te je pridonio ponovnom otvaranja Syedova slučaja. Temeljena na knjizi Rabije Chaudry, ova dokumentarna serija donosi temeljitu revalorizaciju Syedove priče uz detaljnu analizu samog suđenja i Syedova boravka u zatvoru. Režiju i produkciju potpisuje Amy Berg (nominirana za „Oscar“ za film „Izbavi nas od zla“).

Svi filmovi, serije i dokumentarci će biti dostupni i putem HBO usluga videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala