Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 1.3.
Prvi dan u mjesecu na malim vas ekranima čekaju zanimljive serije kao što je "Deset malih crnaca" i nekoliko vrhunskih filmova

TV Preporuke dana - Petak 1.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 1.3.

SERIJE

Deset malih crnaca, HTV 2 u 20:05h
Lakoumni plejboj. Oronuli sudac. Nervozni poslovni čovjek. Rastrojeni liječnik. Bogobojazna usidjelica. Tajnovita guvernanta. General kojeg muči grizodušje. Nemilosrdni plaćenik. Dvoje revnih slugu. Deset neznanaca odvučeno je od normalnog života na usamljeni otočić kraj Devona. Dok šaroliko društvo čeka domaćine, digne se oluja i oni se nađu odsječeni od civilizacije. Uskoro gosti, koji se bore sa svojom savješću, počinju umirati jedan po jedan kao u stihovima dječje pjesmice o deset malih vojnika koja visi na zidu u svakoj sobi i završava stravičnim riječima: "I ne osta nijedan."

Laži mi, Doma TV u 20:55h
Dva agenta Domovinske sigurnosti dolaze u urede Lightman Groupa kako bi pokazali novi ručni poligraf. Cal ga odmah odbija i dokazuje njegovu nepouzdanost time što je privlačna recepcionistica postavljala pitanja umjesto agenta. Iznenada se pokazuje da subjekt laže tijekom kontrolnih pitanja. Sama prisutnost žene uzrokovala je seksualnu uzbuđenost subjekta, a stroj je to detektirao kao krivnju i pokazao lažno pozitivan rezultat.

Lucifer, Doma TV u 21:40h
Nakon što se na modnoj reviji dogodi pucnjava u kojoj pogine mlada djevojka, Lucifera počne intrigirati opasnost te situacije i moli Chloe da ga uključi u slučaj. U međuvremenu, kada Maze prizna Amenadielu da se želi vratiti u pakao, on svoju pozornost usmjeri na dr. Lindu.

FILMOVI

Pisac iz sjene, HTV 1 u 20:05h
Novi projekt uspješnog "pisca iz sjene" osuđen je na propast od početka jer je prethodni pisac Mike McAra, umro je pod čudnim okolnostima, u prometnoj nesreći. Posao započinje, a pisac od samog početka počinje uočavati nekonzistentnosti u prethodnim memoarima i zaključuje da je McAra, vjerovatno, ubijen. Shvativši da ga čeka ista sudbina samoinicijativno počinje opsežnu istragu ministrove prošlosti ne bi li spoznao istinu i uspio se izvući iz posla koji je sklopio, čini se, sa samim vragom.

Hobit: Neočekivano putovanje, RTL u 21h
Bilbu Bagginsu (Martin Freeman) bliži se 111. rođendan te on odluči zabilježiti avanturu koju je doživio prije 60 godina kako bi njegov nećak Frodo (Elijah Wood) jednog dana bio upoznat s pustolovinom. Priča započinje s patuljkom Throrom (Jeffrey Thomas) i njegovim kraljevanjem u Ereboru kada su svi živjeli u obilju i sreći prije nego što je došao zmaj Smaug, koji je uništio grad Dale i protjerao patuljke s njihove planine kako bi mogao uzeti zlato. Throrov unuk Thorin (Richard Armitage) primijetio je kralja Thranduila (Lee Pace) i njegove vilenjake na obližnjem brdu, koji nisu želji biti uvučeni u bitku. Kasnije u Shireu, 50-godišnji Bilbo na nagovor čarobnjaka Gandalfa (Ian McKellen) ugosti Thorina i njegovu družinu patuljaka, koji nagovore Bilba da pođe s njima jer im treba netko tko može “provaliti” kod zmaja i vratiti zlato.

Gnjavatorica, Nova TV u 22:15h
Marnie je odnedavno udovica i vječni optimist koja se odseli u Los Angeles da bude bliže svojoj kćeri. Naoružana „iPhoneom“ i s punim bankovnim računom, Marnie kreće u potragu za prijateljima, svojom svrhom, a možda i nekom novom ljubavi.

Prava frekvencija, HTV 1 u 22:47h
John Sullivan (J. Caviezel) 36-godišnji je depresivni policajac koji se upravo razišao s djevojkom. John živi u obiteljskoj kući svojih roditelja, a prije 30 godina njegov je otac, vatrogasac Frank (D. Quaid), poginuo spašavajući unsrećenu ženu u požaru. Uključivši staru očevu amatersku radio-stanicu, John uspostavi vezu s nepoznatim muškarcem, za kojeg ubrzo shvati da je njegov vlastiti otac Frank. John odluči primijeniti svoje današnje spoznaje kako bi promijenio prošlost i spasio ocu život. U tome i uspijeva, ali time pokreće slijed događaja koji će životno ugroziti njegovu majku...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala