Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 17.2.
"Katarina Velika", "Djedica pušten s lanca" i "Nepomirljivi" samo su neki od naslova koje izdvajamo iz večerašnjeg programa

TV Preporuke dana - Nedjelja 17.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 17.2.

SERIJE

Ko te šiša, HTV 1 u 20:05h
U tijeku je velika akcija Najljepši ulaz i Božica i Žigmund su odlučili posebno urediti ulaze svojih radnji. Žigmund je naručio posebne lončanice kako bi imao ekstra retro štih dok je Božica odlučila biti ultramoderna. Ona je sve naručila i kćerima povjerila da srede ljude za montažu. Ima samo jedan problem: poslovna kartica salona je bila kratko kod Lili, ali opet sasvim dovoljno za - crni minus. Lili tu ne vidi osobiti problem i, mimo majčinog znanja, preuzima sve na sebe...

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Nakon nesporazuma s Izetom, Spomenka ponovo odlazi u Ameriku, a u njen stan privremeno useljava rođakinja Senka. Poslije slučajnog susreta u haustoru, Izet postaje zaokupljen novom susjedom, te od silne zanesenosti ne može spavati. Doktor Điđimilović mu prepisuje pozamašnu dozu sedativa, kako bi ga riješio nesanice, ali tablete dospijevaju u pogrešne ruke. Izet uči engleski jezik, a Dino ispija litre Premingera u nadi da će osvojiti nagradno putovanje u Beč i otići na koncert 'Rolling Stonesa'. Damir i Ines, također pokušavaju stići do Beča, ali im nedostaje novca. Ivana bi isto rado na put, ali nema je tko povesti, a Faruk troši zadnje novce s računa 'Akorda' na karte za koncert. Spletom raznih okolnosti, svi se sreću u istom autobusu i putuju u istom pravcu.

Katarina Velika, HTV 2 u 20:40h
Prošlo je nekoliko godina. Pavlova nova supruga pokazala se nevjernom. Grigorij Orlov poludi. Katarina nalazi njemačku zaručnicu za Pavla. Obeshrabren zbog svoje pokojne ljubavnice, Pavel ne očekuje da će se zaljubiti u novu princezu. No zaljube se jedno u drugo, vjenčaju i dobiju dijete. Katarina oduzima dijete, ali poslije shvati da griješi. Spomenik Petru Velikom napokon je dovršen.

FILMOVI

Djedica pušten s lanca, RTL u 20h
Radnja filma vrti se oko napaljenog djedice prigodnog imena Dick, koji želi ponovno izlaziti i tulumariti, nakon što mu je umrla supruga. U tome mu protiv svoje volje pomaže njegov zgodni unuk i mladi odvjetnik Jason, kojeg tumači Zac Efron i kojeg očekuje vjenčanje sa zaručnicom, za koju djed smatra da nije pravi izbor za njega.

Nepomirljivi, HTV 2 u 21:37h
Paul Moony ostarjeli je revolveraš koji nakon ženine smrti živi osamljen na maloj farmi sa svoje dvoje djece - kćeri i sinom. Život je težak: stoka umire od bolesti, žetva je podbacila zbog suše, on više nije mlad, a i nevješt je u farmerskim poslovima. Jednog dana u njegov život ulazi Scofield Kid, žutokljunac koji dolazi po njega nudeći mu unosan posao: treba srediti nekoliko kauboja koji su prostitutku "izrezbarili" nožem po licu. On pristane, ali sa sobom vodi svog starog prijatelja, veterana iz građanskog rata.No, šerif je već proveo pravdu, ali ta pravda ne zadovoljava ni žrtvu ni njezine prijatelje. Ostarjelom revolverašu ponuđena je dobra nagrada da sam završi posao i zadovolji pravdu.

Samo pucaj, Doma TV u 21:40h
Kada se čovjek poznat samo kao Smith (Owen), prelijepa prostitutka (Bellucci) i manijakalni ubojica (Giamatti) nađu uvučeni u smrtonosnu igru mačke i miša, pokreće se eksplozija naoružanih nasilnika, frcajućih metaka i neprestane akcije koja će vas ostaviti bez daha!

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala