Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Starz otkazao Dvojnika
Serija "Dvojnik" u kojoj glumi J.K. Simmons otkazana je nakon dvije sezone, a za treću traži novu platformu

Starz otkazao "Dvojnika"

Stigle su tužne vijesti za sve obožavatelje serije Dvojnik, u kojoj J.K. Simmons ima dvostruku ulogu: Starz je otkazao seriju nakon dvije sezone, no producenti ne žele prihvatiti kraj te treću sezonu već pokušavaju prodati nekoj drugoj platformi.

Serija je s prikazivanjem krenula 2017., a Starz se obvezao na samo dvije sezone i unatoč dobrim reakcijama gledatelja odlučeno je kako će finalna epizoda druge sezone, koju prikazuju ove nedjelje, biti posljednja u njihovoj produkciji.

Serija nam donosi Simmonsa u ulozi niskopozicioniranog činovnika u tajanstvenom berlinskom uredu čiji se život mijenja kada otkrije neki drugi svijet, paralelan našem, u kojem žive dvojnici koji izgledaju kao mi, ali se često ponašaju potpuno suprotno od nas. Serija istražuje kako bi naši život izgledali kada bismo donosili različite odluke tamo i ovdje, kao i različite aspekte osobnosti. Ujedno donosi estetiku Hladnog rata s mnogobrojnim špijunskim elementima.

Tvorac serije Justin Marks vijest o otkazivanju podijelio je s fanovima na Twitteru:

Hej, fanovi Dvojnika, donosim tužne vijesti... Starz je odlučio da neće nastaviti našu seriju s trećom sezonom... Ovo je bilo ostvarenje sna za naš tim... Dobili smo priliku napraviti upravo onakvu seriju kakvu smo željeli... Savršena glumačka ekipa, savršena filmska ekipa na dva kontinenta... Zahvalni smo našoj televizijskoj mreži za vrijeme koje smo imali... Hvala svima koji su ovo putovanje učinili posebnim. Vaši tweetovi, podcasti i kompleksne teorije zavjere učinile su sve vrijednim. Držimo fige da će naš fantastičan studio, MRC, naći način da održi ovaj san na životu!

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    ZoroAster zoroaster @ 13.2.2019. 8:01

    Upravo završavam sa gledanjem prve sezone i mogu samo reći da bi bila velika šteta da ne pronađu novi prostor za emitiranje.

    Simmons izvanredan (kao i uvijek), zaplet vrlo zanimljiv, serija vrlo solidno gledana, a idioti na Starzu ju otkazuju !?

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala