Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 9.2.
Večeras iz programa izdvajamo zanimljive serije među kojima je i novi "MacGyver" te nekoliko izvrsnih filmskih naslova

TV Preporuke dana - Subota 9.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 9.2.

SERIJE

MacGyver, RTL 2 u 22:20h
 Angus Mac MacGyver (Lucas Till) osniva tajnu organizaciju unutar američke vlade i koristi svoj izvanredni talent i golemo znanje za spašavanje života, a brzo promišljanje i hitna rješenja njegova su svakodnevica. U njegovu su timu bivši agent CIA-e Jack Dalton (George Eads), koji se za razliku od Maca ne ustručava koristiti vatreno oružje, bivša terenska agentica Patricia Thorton (Sandrine Holt) te sarkastična i nepredvidiva hakerica Riley Davis (Tristin Mays). Svi oni u raznim visokorizičnim misijama, a naoružani ponajprije snalažljivošću, pokušavaju spasiti svijet.

Vikinzi, HTV 2 u 22:40h
U drugoj polovici pete sezone vraća se legendarni vojvoda Rollon i donosi nove potrese u Kattegat. Bjorn, Lagertha i Heahmund bježe pred Ivarom, a novo mračno doba započinje. No Ivarova vladavina neće proći bez osporavanja...

Potjera, Doma TV u 23:55h
Odbjegli serijski ubojica Mason Boyle, majstor u prerušavanju, u bijegu je i svojim trikovima vješto prikriva tragove ubijajući i pljačkajući dok i dalje bježi pred zakonom. Čini se da sa sobom želi povesti i svoju prvu ljubav. Savezni šerif Luke Wilson je novak koji se nedavno pridružio teksaškoj ekipi i sada uči trikove zanata i teksaški mentalitet. Kad je ubijen sin člana prometne policije, pozvani su Annie Frost i njezina ekipa saveznih šerifa da uhvate bjegunca Eduarda „El Loba“ Lopeza. Slučaj dobiva neočekivani obrat kad ekipa shvati da je El Lobo odlučio vratiti ono za što vjeruje da je njegovo i sad se utrkuju s vremenom da ga zaustave prije nego što nađe par koji posjeduje to do čega mu je najviše stalo.

FILMOVI

Ratovi zvijezda epizoda 1: Fantomska prijetnja, RTL 2 u 19:55h
Bijaše to davno u jednoj dalekoj, dalekoj galaksiji... Nad njezinim prostranstvima nadvio se zloguki nemir, a brojne narode i planete ujedinjene u prosperitetnoj Galaktičkoj Republici suočio s mogućim ratom zbog slobodne trgovine. Naime, pohlepna Trgovačka federacija naumila je povećati svoje pristojbe, a mali planet Naboo na čelu s kraljicom Amidalom (N. Portman), koji ne pristaje na ucjenjivačke zahtjeve, blokirati ratnim brodovima. I dok Kongres Galaktičke Republike na planetu Coruscantu, prijestolnici saveza, uzaludno raspravlja o sve dubljoj političkoj krizi, njegov predsjednik Valorum (T. Stamp) šalje dvojicu vitezova Jedija u tajnu misiju pregovora s čelnicima Trgovačke federacije. Tako na njezin zapovjednički brod u orbiti Nabooa stižu prekaljeni Qui-Gon Jinn (L. Neeson) i njegov mladi učenik Obi-Wan Kenobi (E. McGregor). No, dogovoreni je susret samo stupica, jer Trgovačka federacija nema namjeru odustati od porobljavanja Nabooa, tim više jer izvršavaju zapovijedi tajanstvenog Dartha Sidiousa i njegova okrutnog pomoćnika Dartha Maula (R. Park).

Gušter, Doma TV u 19:55h
Nick Pulovski (Clint Eastwood) je iskusni policajac koji je radio u policijskom odjelu za suzbijanje krađa automobila. Pulovski saznaje da čovjek po imenu Storm stoji iza velikog lanca krijumčarenja ukradenih automobila. Nakon što mu ubiju partnera, slučaj preuzima odjel za ubojstva, ali Nick nastavlja potjeru. Kao novi partner pridružuje mu se novopečeni policajac David Ackerman ( Charlie Sheen) kojeg proganja bratova smrt i koji je naučen pridržavati se pravila policijskog posla, za razliku od neobuzdanog Nicka. Kada Storm (Raul Julia) otme Nicka i zahtijeva otkupninu, na Davidu je da se iskaže i pokaže da nije 'pekmez' već da njegovim venama teče krv pravog policajca.

Sedmorica veličanstvenih, HTV 1 u 20:05h
Gradić Rose Creek nalazi se pod smrtonosnom kontrolom industrijalista Bartholomewa Boguea pa očajni građani zatraže pomoć sedmorice odmetnika, lovaca na glave, kockara i unajmljenih revolveraša - Sama Chisolma, Josha Farradaya, Goodnighta Robicheauxa, Jacka Hornea, Billyja Rocksa, Vasqueza i Red Harvesta. Dok pripremaju grad na krvavi obračun za koji znaju da će kad-tad uslijediti, sedmorica plaćenika na kraju se neće boriti isključivo za novac već i za nešto puno vrijednije...

Terminator Genisys, Nova TV u 21:40h
Kad vođa otpora protiv strojeva John Connor (Jason Clarke) pošalje narednika Kylea Reesea (Jay Courtney) u 1984. godinu da zaštiti Saru Connor (Emilia Clarke) i spasi budućnost, neočekivani razvoj događaja dovest će do oštećenja protoka vremena. Narednik Reese sada se nalazi u novoj i nepoznatoj verziji prošlosti u kojoj nailazi na neočekivane saveznike poput novog terminatora Zaštitnika (Arnold Schwarzenegger) i opasne nove neprijatelje, a dobiva i novu misiju – resetirati budućnost!

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala