Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 8.2.
Večeras iz programa izdvajamo serije "Snaha", "Nijemi svjedok" i "Povrh jezera" te nekoliko zabavnih filmova

TV Preporuke dana - Petak 8.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak, 8.2.

SERIJE

Nijemi svjedok, HTV 2 U 20:05h
Tijelo žene koje je plutalo Temzom dovodi Nikki i Jacka do stanovnika s obale rijeke Lee. Prije tri godine tinejdžerica Ruth Tresize nestala je na tom području, a mještane i dan danas proganjaju sumnje i žalost. Nova serija ubojstava ponovno otvara te stare rane... Nikki je izložena napadima zato što je odala informacije o sumnjivcu pa Thomasa pozivaju da smiri strasti. Jack i inspektor Asthon uspiju ući u trag tajanstvenom svjedoku. Prije nego što ubojica opet napadne, tim mora otkriti istinu o nestanku Ruth Tresize prije tri godine.

Snaha, Nova TV u 20:15h
Nakon što se proslava Esminog rođendana odvije neplanirano, Garip, Faruk, Fikret i Akif upute se u postaju kako bi spasili djevojke od zatvora. Cijelu situaciju pretvore u humorističan događaj ispunjen pozitivnim emocijama jer su, zahvaljujući Senem, doživjeli još jednu zabavnu pustolovinu. Garip želi razgovarati s Esmom koja se još uvijek drži pomalo uvrijeđeno. No lijepe Garipove riječi smekšaju i njezin čvrst ponos. Kada on izvadi prsten kako bi je zaprosio, Esma ne može sakriti oduševljenje. Svi članovi obitelji Boran na trenutak su zaboravili svoje probleme i uživali u sreći i ljubavi. Sinovi pripremaju iznenađenje za Esmu i upućuju joj iskrene isprike. No trenutak blagostanja ne traje dugo za Fikreta koji odlazi k Ulfet kako bi joj zaprijetio, ali u njezinom uredu zaboravlja jedan mali detalj koji mu omogući da kasnije čuje važan razgovor između nje i Adema.

Povrh jezera, HTV 2 u 21:45h
Umrloj djevojci s plaže policajci daju nadimak Kineskinja te počinju istraživati njezino ubojstvo. Pokraj njezina trupla našli su i fetus pa stoga pretpostave da je bila trudna. Prostitutka Linda pokazuje Robin i Mirandi gradske bordele, među kojima i Silk 41, u kojem se detektivke raspituju je li koja od djelatnica nestala. Robin odluči da će pisati kćeri Mary te se nalazi s njezinim posvojiteljima, koji joj otkrivaju da će se rastati. Ubrzo nakon toga Mary je nazove.

FILMOVI

Gunman, RTL u 20h
Jim Terrier (Sean Penn) bivši je pripadnik specijalaca, a danas, u svojim nešto poznijim godinama postao je plaćenik. Kao dio tima koji plaća jedna korporacija, Terrier je u Kongu i radi kao operativac na tajnim projektima. U međuvremenu, Terrier se zaljubi u Annie (Jasmine Trinca), doktoricu u lokalnoj bolnici. Iako je zemlja u rasulu zbog građanskog rata, multinacionalne kompanije ne pristaju na eksploataciju rudarske industrije. Ministar je spreman proglasiti ugovore rudarskih kompanija nevažećima te započeti nove pregovore pa multikorporacije angažiraju Terriera i njegov tim da likvidira ministra. Terrier zadatak obavi brzo i efikasno, pobjegne iz zemlje te ostavi Annie.

Iluzionist, HTV 1 u 20:05h
Eisenheim (Edward Norton) se rodio kao sin stolara u Austro-Ugarskoj. Jednog dana susreće putujućeg mađioničara kraj ceste. Nakon što mu mađioničar pokaže par trikova, i on i stablo pod kojim je sjedio nestanu. Eisenheim ubrzo postaje opsjednut iluzijama. Također se zaljubi u Sophie (Jessica Biel), koja ja nažalost izvan njegovog dosega jer je ona član plemenite obitelji Von Teschen.

Talac, HTV 1 u 21:54h
Jeff Talley (B. Willis) je bivši losangeleski policijski pregovarač u talačkim krizama koji se nakon jedne krive procjene koja je dovela do stradavanja nevinih osoba povlači na mjesto šefa policijske postaje u naizgled mirnome provincijskom gradiću. Međutim, policajac se suočava s još jednom poznatom situacijom. Trojica maloljetnika provale u kuću bogatoga računovođe Waltera Smitha (K. Pollack), ubiju policajku koja dolazi ispitati zašto se aktivirao alarm i uzimaju za taoce domaćina i njegovo dvoje maloljetne djece. Jeff pokušava riješiti težak slučaj no izvrsno organizirana kriminalna skupina profesionalaca otme njegovu ženu i kćer, a njihovo puštanje na slobodu uvjetuju predajom CD-a s važnim podacima koje računovođa čuva negdje u zaposjednutoj kući...

Ljudi u crnom 3, Nova TV u 22h
Nakon što svijetu zaprijeti opaki izvanzemaljac, agent J mora se vratiti kroz vrijeme sve u 1969. godinu gdje se sastaje s mladim agentom K-om (Josh Brolin). Njih dvojica zajedno kreću u borbu protiv Borisa (Jemaine Clement), neprijateljski nastrojenog izvanzemaljca, kako bi ga spriječili da uništi Zemlju u budućnosti...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala