Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera nove serije Ja sam noć
Prve dvije epizode serije redateljice Patty Jenkins, s Chrisom Pineom u glavnoj ulozi, od danas su dostupne na HBO GO-u

Premijera nove serije "Ja sam noć"

Od danas su na HBO GO-u dostupne prve dvije epizode nove serije Ja sam noć (I am the night), s Chrisom Pineom u glavnoj ulozi. Nova epizoda će dolaziti u HBO GO ponudu svakog utorka. Na HBO kanalu premijera prve epizode bit će 4. ožujka u 20.00h, dok će nova epizoda biti prikazana svakog ponedjeljka.

Inspiriran istinitim događajima, Ja sam noć uzbudljiva je priča o Fauni Hodel (India Eisley), tinejdžerici koja je dana na posvajanje nakon rođenja i koja odrasta u predgrađu Rena u Nevadi. Fauna se manje-više pomirila s tajnom svog podrijetla sve dok jednoga dana ne otkrije nešto što će je natjerati da u sve posumnja. Dok Fauna počinje istraživati tajne svoje prošlosti, upoznaje propalog izvjestitelja (Chris Pine) progonjenog slučajem koji ga je upropastio. Zajedno slijede zlokobni trag koji se sve više približava zloglasnom ginekologu iz Los Angelesa, dr. Georgeu Hodelu (Jefferson Mays), čovjeku umiješanom u najmračniji holivudski razvrat, a možda i najzloglasniji neriješeni zločin.

Redateljica ove dugo očekivane kriminalističke dramske serije je Patty Jenkins koja je s Chrisom Pineom surađivala i na filmu Wonder Woman. Chris Pine glumi u filmu Nezaustavljivi, a oba filma nalaze se u HBO GO ponudi.

Scenarij serije Ja sam noć potpisuje Sam Sheridan, a uz Chrisa Pinea u glavnim ulogama su i India Eisley, Jefferson Mays, Yul Vazquez, Dylan Smith, Golden Brooks, Justin Cornwell, Jay Paulson i Connie Nielsen.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala