Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Igor i Andrea snimili spot za Lijepu Tenu
Poslušajte novu verziju pjesme i procijenite imamo li šanse na Eurosongu u Moskvi!

Igor i Andrea snimili spot za "Lijepu Tenu"

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: Eurosong.hr

Hrvatski predstavnici na ovogodišnjem Eurosongu, Igor Cukrov i Andrea Šušnjara, snimili su spot za "Lijepu Tenu" i tako nastavili s pripremama za natjecanje na kojem bi trebali zablistati u svibnju. Kao što je i obećao, Tonči Huljić je sa svojim pulenima snimio novu verziju pjesme, pa mladi Šibenčanin više ne mora skvičati, a nestala je (?) opasnost i od falševa kojima se proslavio na Dori.


Spot je sniman u prostorijama Tuna filma, a režirali su ga Davor Flam i Zoran Pezo, koji ima bogato iskustvo kad su u pitanju eurovizijski spotovi. Za styling naših predstavnika pobrinuo se Viktor Drago, a u priču će uskoro biti dodani i specijalni efekti, baš kao u slučaju Severine, koja je spot za "Moju štiklu" snimala u studiju, a u finalnoj je verziji prikazana kao div koji gazi Zagrebom.

"Naš scenski nastup je još uvijek u pripremi i za njega kao i za koreografiju i kostime je zadužen stilist Viktor Drago kojega zaista moramo pohvaliti jer odlično radi svoj posao. Puno nam pomaže u svemu pa i oko snimanja današnjeg spota", rekao je Igor Cukrov za Eurovision Croatia te dodao da neće slijediti praksu svojih prethodnika i obilaziti europske zemlje uoči same manifestacije. Takve turneje, kaže mladi pjevač, dosad su se pokazale kao beskorisne, pa će pjevački par vrijeme do Eurosonga provoditi vježbajući.

"Na Eurosongu prije svega očekujemo dobar plasman i dobru prezentaciju Hrvatske i, naravno, da na najbolji mogući način Andrea i ja otpjevamo Lijepu Tenu", zaključuje Cukrov koji bi, prema očekivanjima mentora Tončija Huljića, Eurosongom mogao započeti uspješnu inozemnu karijeru.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala