Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 3.2.
Večeras iz programa izdvajamo nove epizode omiljenih serija te nekoliko zanimljivih i napetih filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 3.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 3.2.

SERIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 20:05h
Glasine o lažnim prijestolonasljednicima izazivaju kaos. Planira se ponovno pokapanje ostataka Pavlova oca, ali poslije je otkazano. Pavel je opet ljut na caricu, ali sad još više. Ruska mornarica nema gotovo nikakvih izgleda u velikoj pomorskoj bici. Tko će pobijediti?

Ko te šiša, HTV 1 u 20:05h
U kvartu se očekuje utakmica Dinamo-Hajduk. Joža i Matek žele na trgu postaviti platno na kojem će se gledati utakmica. Sanja želi podići kulturnu razinu susjedstva i na trgu održavati filmske večeri. Matek joj ništa ne može odbiti pa pristane. Ali, postoji samo jedno platno i projektor.

Gas do daske, Doma TV u 23:40h
Carter i Lee otkriju da je talačka kriza u koncertnoj dvorani više od pljačke koja je pošla po zlu. Kad naoko uvažene članove društva javno ponizi tajanstveni čovjek, detektivi Carter i Lee traže osobu čija su meta moćni ljudi koji nešto kriju. Kad u posljednjoj epizodi serije banda Quantou dogovori sastanak suprotstavljenih vođa losanđeleskih bandi, Carter i Lee nekako moraju biti prisutni te pronaći i spasiti Leejevu sestru Kim od Quantoua.

FILMOVI

Podmornica U-571, RTL u 20:15h
Godina je 1942. Amerika je ušla u rat ali joj veliki problem u namjeri da pomogne Europskim saveznicima predstavljaju njemačke snage  u Atlantiku. Poručnika Andrewa Tylera muče problem poručnik Dahlgreen je spriječio njegovo dugo željeno unaprijeđenje. Ipak, njihov sukob će morati ostati po strani jer ih komanda šalje u tajnu misiju, gdje im se priključuju obavještajni poručnik Hirsch i kapetan marinaca Coonan. Njemačka podmornica U-571 je oštećena i u Atlantiku se mora susresti sa njemačkom podmornicom za snabdijevanje. Američka mornarica je otkrila vrijeme i mjesto susreta i svoju podmornicu S-33 je preuredila da izgleda kao njenačka podmornica, a američka posada u njoj se preobukla u njemačke uniforme. Njihov je zadatak da na prevare zauzmu njemački brod i ukradu „Enigmu“, supertajni kriptografski stroj koji Njemcima omogućava da sa svojim podmornicama komuniciraju bez straha od savezničkog prisluškivanja.

Iskupljenje u Shawshanku, HTV 2 u 21h
Nakon presude kojom je proglašen krivim za ubojstvo vlastite žene i njenog ljubavnika, Andy Dufresne (T. Robbins) 1947. stiže u zloglasni zatvor Shawshank kako bi odslužio doživotnu kaznu. Inače bankovni stručnjak i ugledni gospodin, Andy je ubačen u sredinu o kakvoj nije mogao niti sanjati. Okružen kriminalcima i sadističkim čuvarima, vrlo se brzo suočava s brutalnošću zatvorskog života. Drži se povučeno i rijetko komunicira, osim s utjecajnim i dobronamjernim zatvorenikom Redom (M. Freeman). Do promjene će doći jednoga dana kada Andy počne nuditi čuvarima financijske usluge i savjete. Tad počinje uživati poseban status među zatvorenicima i čuvarima, pa ga čak i sam upravitelj (B. Gunton) vrbuje za zatvorskog knjigovođu. Svoj povlašteni položaj Andy koristi kako bi unaprijedio zatvorsku knjižnicu i time barem donekle uljepšao tamošnji turoban život...

Blood Father, Nova TV u 21:30h
Kada se u Linkov život vrati Lydia, kćer koju nije vidio dugi niz godina, ovaj bivši kriminalac bude uvjeren da je dobio savršenu priliku za novi početak. Nažalost, njegova sreća kratkog je vijeka jer Lydia ima nerješenih računa sa grupom moćnih i okrutnih kriminalaca. To za Linka znači samo jednu stvar, prisiljen je kročiti u svijet od kojeg je davno digao ruke.

Najduže putovanje, RTL u 21:35h
Najduže putovanje upoznaje nas s Lukeom, bivšim prvakom u jahanju bikova koji se pokušava vratiti profesionalnom bavljenju ovim opasnim sportom, i Sophie, studenticom koja je upravo dobila posao iz snova u New Yorku. Dok različite nesuglasice, ali i visoki ideali stavljaju na kušnju njihovu vezu, ovo dvoje mladih pronaći će novo nadahnuće nakon slučajnog susreta s Irom i njegovim sjećanjima posvećenima ljubavi prema voljenoj supruzi koja je trajala desetljećima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala