Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Na RTL stiže show u kojem je najvažnije pitanje – koliko je jaka vaša obitelj?
Kroz izazove svaku obitelj vodi njihov trener koji im pomaže osmisliti strategiju kako što efikasnije proći zadane poligone

Na RTL stiže show u kojem je najvažnije pitanje – koliko je jaka vaša obitelj?

Obitelj je jaka onoliko koliko je jaka najslabija karika te obitelji. Pokazat će to i novi RTL-ov show Fittest family u kojem sudjeluje 18 četveročlanih obitelji, a kojima je cilj biti što spretniji, snalažljivi i snažniji u izazovima koji su pred njima jer samo najbolja obitelj osvaja nagradu, koja je kao i u svakom sportu „čisto zlato“, te titulu „najfit“ obitelji. 

Show Fittest family vodit će Doris Pinčić Rogoznica, kojoj je to prvi TV projekt nakon rođenja drugog djeteta pa ne skriva da se raduje ponovno stati pred kamere. 

„Veselim se novom projektu jer prije svega promovira obiteljsko druženje i zdravi način života. Meni su to važne stvari u životu, često i sama vježbam doma s obitelji. Vjerujem da će Fittest family kod obitelji koje će biti dio showa još više probuditi duh zajedništva, a da će one obitelji koje će to gledati u programu RTL-a potaknuti da se i same aktiviraju“, najavljuje Doris. 

Fittest family je originalno irski format, gdje se prikazuje već šest sezona. Osim što je riječ o zabavi za cijelu obitelj, show promovira zdrav način života, zagovara redovitu tjelovježbu te promovira obiteljske vrijednosti. 

U show se mogu prijaviti sve obitelji spremne za izazove i zabavu, a uvjet je da je barem jedan od četiri člana obitelji pripadnica nježnijeg spola. Prijave su aktivne na stranici: https://www.rtl.hr/prijave/

Projekt Fittest family nastaje u koprodukciji RTL Hrvatske i slovenske televizije Planet TV te će se istovremeno prikazivati na obje televizije, a slovensku verziju showa vodit će popularni slovenski voditelj Marko Potrč.

 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala