Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zac Efron je Ted Bundy
Predstavljen je prvi trailer za "The Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile", priču o zloglasnom serijskom ubojici Tedu Bundyju

Zac Efron je Ted Bundy

Priča o zloglasnom serijskom ubojici Tedu Bundyju jedna je od onih koje su se već našle na filmskim platnima. Sada se i Joe Berlinger odlučio prihvatiti te teme, sa Zacom Efronom u glavnoj ulozi u filmu Extremly Wicked, Shockingly Evil and Vile, a danas imamo priliku vidjeti prvi službeni teaser trailer.

Michael Werwie napravio je scenarij, koji istražuje Bundyjeve zločine kroz oči njegove dugogodišnje djevojke Elizabeth Kloepfer, koja je napisala knjigu o svojim iskustvima s njim.

Unatoč što je godinama odbijala vjerovati da je on zaista počinio ta grozna ubojstva, na kraju ga je ipak predala policiji. No, čak ni ona nije bila svjesna raspona njegovih postupaka dok on sam nije počeo otkrivati detalje o svojim zločinima kako mu se bližilo vrijeme izvršenja smrtne kazne.

U filmu vidimo stvari iz perspektive Liz Kendall (Lily Collins), samohrane majke koja je oprezna, ali potpuno očarana Bundyjem (Efron). Slika obiteljskog blagostanja, sve je onako kako treba biti. Barem do trena dok Ted nije uhićen i optužen za niz stravičnih ubojstava. Kako se zabrinutost pretvori u paranoju, Liz je prisiljena razmisliti o tome koliko dobro zna čovjeka s kojim dijeli život, i kako se dokazi gomilaju, mora odlučiti je li Ted zaista žrtva ili je ipak kriv po svim točkama optužnice.

Film je, uz dobre kritike, predstavljen na filmskom festivalu u Sundanceu ovih dana, a kasnije ove godine bi trebao krenuti s kino distribucijom, ali se točan datum izlaska još uvijek ne zna.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala