Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gospođa Wilson premijerno na kanalu Epic drama
Zvjezdana glumačka postava koja uključuje Ruth Wilson

Gospođa Wilson premijerno na kanalu Epic drama

Nagrađivana glumica Ruth Wilson (Luther) vodit će britansku glumačku postavu u novoj dramskoj seriji Gospođa Wilson. Ova snažna trodijelna drama nadahnuta je memoarima Alison Wilson, bake dobitnice Zlatnog globusa, glumice Ruth Wilson, i radovima o Alexanderu Wilsonu Tima Crooka.

Uz Ruth Wilson u glavnoj ulozi glume Iain Glen (Igra prijestolja), Keeley Hawes, Anupam Kher i Fiona Shaw (Okus krvi). Serija Gđa Wilson inspirirana je memoarima bake Ruth Wilson i kompliciranom poviješću njezine obitelji.  

Trodjelnu dramsku seriju napisala je Anna Symon, režirao ju je Richard Laxton, a producentica je Jackie Larkin. Izvršni su producenti Ruth Wilson, Ruth Kenley-Lets, Neil Blair, Lucy Richer i Rebecca Eaton.

Dok je komentirala svoju ulogu u novoj seriji, Ruth Wilson rekla je: „Veoma sam uzbuđena što na male ekrane donosim nevjerojatne živote svoje bake i djeda. Njihova je priča zbilja dirljiva.”

Radnja serije odvija se u Londonu između 1940-ih i 1960-ih te prati Alison Wilson (Ruth Wilson), ženu koja misli da je sretno vjenčana sve dok njezin suprug ne umre, a na vratima joj se ne pojavi žena koja tvrdi da je ona prava gđa Wilson. Alison čvrsto odlučuje dokazati valjanost svog braka i to da ju je Alec (Iain Glen) volio, ali umjesto toga zalazi u svijet uznemirujućih tajni.

Alexander Wilson bio je spisatelj, špijun i agent tajne službe koji je služio u Prvome svjetskom ratu, a zatim se preselio u Indiju gdje je bio profesor engleske književnosti i gdje je počeo pisati špijunske romane. U 1930-ima bio je veoma popularan i njegove su romane između ostalih recenzirali i The Telegraph, Observer i The Times Literary Supplement. Preminuo je 1963.

Gospođa Wilson premijerno će se prikazati na kanalu Epic Drama od 28 siječnja u 21.00.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala