Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hit filmovi u našim kinima!
"Bohemian Rhapsody" ruši rekorde u Hrvatskoj, drugi po gledanosti su "Aquaman" i "Zvijezda je rođena"

Hit filmovi u našim kinima!

Tko danas može izdržati da ne zapjeva kada začuje prve taktove kultne pjesme We Will Rock You, refren We Are the Champions, ili očaravajuću Bohemian Rhapsody... Tko može zaboraviti scenu s Live Aid koncerta i trenutak kada je Freddie Mercury (odnosno Rami Malek) zakoračio na pozornicu i publiku u kinima bacio u trans?

Malo tko je očekivao da će Bohemian Rhapsody na kino blagajnama u Hrvatskoj tući velike superjunake poputa Avengersa, Deadpoola, Black Panthera i Venoma.

Ovaj film je redefinirao i nadišao stereotipe, baš kao i sam Freddie Mercury i glazba grupe Queen. Ne možemo ga ugurati u neki tradicionalni žanr, radi se o međugeneracijskom fenomenu koji i dalje ostvaruje čudesan rezultat na kinoblagajnama. Do sada ga je u hrvatskim kinima pogledalo preko 200.000 gledatelja a čini se da će film još dugo vremena privlačiti publiku. Tome u prilog ide i dodjela Zlatnog globusa jer je upravo Bohemian Rhapsody osvojio prestižnu nagradu Zlatni globus u kategoriji najbolji film (drama). Rami Malek, kojemu je pripala uloga Freddieja Mercuryja, osvojio je Zlatni globus za najboljeg muškog glumca u kategoriji drame.

Film gotovo sigurno očekuju i nominacije za ovogodišnju nagradu Oscar, koje će se objaviti u utorak, 22. siječnja, a sama dodjela će se održati u nedjelju, 24. veljače.

Rekorde ruši i film slavnog glumca i redatelja Bradleyja CooperaZvijezda je rođena za koji treba istaknuti kako je pjesma Shallow, u izvedbi Bradleya Coopera i Lady Gage, dobila Zlatni globus za najbolju pjesmu. Film je do sada u domaćim kinima pogledalo preko 130.000 gledatelja, što je više i od mjuzikla Mamma Mia koji je sniman u Hrvatskoj, ali i mjuzikla LaLa Land koji je osvojio čak 6 nagrada Oscar i 7 nagrada Zlatni globus.

I na kraju, globalna senzacija Aquaman, film koji je doživio nevjerojatan uspjeh širom svijeta, a u domaćim ga je kinima do sada pogledalo preko 127.000 gledatelja. Priču o ovom DC junaku kojeg tumači popularni Jason Momoa je već sada nadmašio sve prošlogodišnje Marvelove superjunake i tako zavladao na tronu najgledanijeg superherojskog filma iz 2018. godine.

Sve filmove možete još uvijek pogledati u CineStaru i ostalim kinima. Ulaznice su dostupne na blagajnama kina ili online.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala