Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 18.1.
Večeras iz programa izdvajamo novu seriju "Nijemi svjedok", kao i druge zanimljive serije i filmove

TV Preporuke dana - Petak 18.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 18.1.

SERIJE

Nijemi svjedok, HTV 2 u 20:05h
Nakon što krijumčara ljudima pronađu mrtvog, Nikki se mora pozabaviti londonskom zajednicom ilegalnih doseljenika. Upoznaje krhku sirijsku tinejdžericu Akku kojoj je potrebna pomoć, što Nikki dovodi u moralnu dilemu, a ubojica je još na slobodi... Nakon što ih užasne ono što pronađu u kombiju, Nikki, Jack i Thomas suočavaju se s ubojicom koji vreba ilegalne doseljenike. Uz Clarissinu pomoć moraju otkriti sljedeći ubojičin cilj prije nego što ista sudbina snađe i druge.

Tragovi zločina, Doma TV u 20:55h
Carriena istraga ubojstva vlastite sestre napreduje, no njezina nemogućnost da se udalji od prošlosti može ugroziti potragu za nestalim djetetom čiji otac je ubijen. Carrie i Al istražuju smrt javnog branitelja, no ubrzo otkriju da ubojica ima veći plan koji može završiti novim ubojstvom.

Ukradeni život, Nova TV u 22:25h
Mehmet ne želi izvući Hasana iz zatvora, a rok koji je Falko odredio uskoro istječe. Mehmet predlaže Lejli, Muratu i Kemalu da puste Hasana na slobodu jer u pritvoru ne želi progovoriti. Smatra da je njegovo puštanje na slobodu dobra taktika jer ga mogu pratiti i saznati dragocjene informacije. Hasan ne želi potpisati papire za oslobođenje dok mu Mehmet ne kaže razlog zašto ga odjednom želi osloboditi. Mehmet mu govori da to čini zbog toga što je Falko to tražio od njega, a Hasan na koncu potpisuje dokumentaciju. Lejla razgovara s Elmas o svojim noćnim morama, a ona je vodi hodži da interpretira njezin san. Za to vrijeme, Mehmet potajice promatra Hasanovu kuću.

FILMOVI

Crvena zora, RTL u 20h
Film je prerada istoimenog iz 1984. samo što u njemu SAD napadne Sovjetski Savez uz pomoć Kube dok su u ovom filmu prvotno to trebali biti Kinezi. Međutim, osvajači su na kraju stigli iz Sjeverne Koreje jer su marketinški stručnjaci zaključili da film treba prodavati i na golemom kineskom tržištu.

Afera Thomasa Crowna, HTV 1 u 20:05h
Kako namamiti čovjeka koji ima sve? Kako prevariti nekoga koga nije briga? Thomas Crown (Pierce Brosnan) je milijarder koji je do svoga bogatstva stigao oslanjajući se isključivo na svoje sposobnosti. No danas, kada mu je dostupno apsolutno sve što se na svijetu može kupiti novcem, u životu mu je prilično dosadno. Uz to, žene ga jednostavno obožavaju pa ni na području osvajanja ne vidi nikakve izazove. Zbog svega toga Thomas ima rijedak hobi, krađu vrijednih slika i umjetnina. Nakon što otuđi vrijednu Monetovu sliku, jedina osoba koja na njega sumnja jest lukava Catherine Banning (Rene Russo), čiji je zadatak vratiti sliku pod svaku cijenu. Na nesreću, čini se kako se Catherine zaljubljuje u Thomasa i postaje upitno može li posao obaviti profesionalno. Na sreću, i on se zaljubljuje u nju...

Terminator 3: Pobuna strojeva, RTL u 21:50h
Deset godina nakon posljednjeg susreta s Terminatorom, John Connor (Nick Stahl) živi kao lutalica kako ga strojevi ne bi pronašli. Na žalost, Skynet šalje novog, usavršenog i moćnijeg terminatora T-X-a (Kristanna Loken) u prošlost kako bi pronašao i eliminirao Johna. Istovremeno, ljudi u prošlost šalju terminatora T-101 (Arnold Schwarzenegger) koji bi trebao zaštiti Johna, no T-101 je zastarjeli model te u borbi s T-X-om nema prevelike šanse. Skynet preuzima kontrolu nad civilnim i vojnim kompjuterima te tako zemlju ostavlja u milost strojevima koji polako preuzimaju kontrolu. Istovremeno, John upoznaje svoju buduću ženu Kate Brewster (Claire Danes), čiji je otac general zračnih snaga SAD-a. Uskoro izbija nuklearni rat i borba protiv strojeva otpočinje.

Rock kraljica, Nova TV u 23:40h
U filmu ispunjenom glazbom i nastupima uživo, Streep glumi Ricky – gitaristicu heroinu koja se odrekla svega kako bi ostvarila svoj san o rokerskoj slavi, ali koja se sada vraća kući kako bi pokušala ispraviti svoje odnose s vlastitom obitelji.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala