Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jared Leto organizira festival u Hrvatskoj
Peto izdanje luksuznog festivala iz Malibua u Kaliforniji seli se u na hrvatski otočić Obonjan kraj Šibenika

Jared Leto organizira festival u Hrvatskoj

Foto: PR Photos

Camp Mars Festival kojeg organizira glumac i frontman benda Thirty Seconds to Mars, Jared Leto, ove godine seli u Hrvatsku. Luksuzni festival koji se do sada četiri godine održavao u Malibuu u Kaliforniji dobio je i vlastiti film, a nedavno je bend najavio kako su peto izdanje istog odlučili održati na otočiću Obonjanu pored Šibenika, prenosi muzika.hr.

Camp Mars Europe festival će se od 9. do 12. kolovoza, a na festivalu će, između ostalog nastupiti Thirty Seconds to Mars, a posjetitelji će moći uživati u “intimnim koncertima” benda, jogi, meditaciji i brojnim drugim aktivnostima. Ostali izvođači festivala još nisu poznati, a cijene ulaznica variraju od 1,500 dolara (9,770 kuna) do astronomskih cijena u iznosu do 6,500 dolara (42,000 kuna) ili više, a postoji čak i mogućnost plaćanja na rate. Valja napomenuti da ovo nije običan festival te da ulaznice nisu samo ulaznice već uključuju smještaj, hranu, druženje s bendom i mnoge druge pogodnosti ovisno o paketu koji kupac odabere.

Zanimljivo je spomenuti da je na festivalu zabranjen alkohol, a uz ulaznice posjetitelji mogu kupiti dodatne aktivnosti kao što su masaža (od 85 do 90 dolara) ili ulaz u kamp dan prije službenog otvaranja festivala (300 dolara). Isto tako postoji paket nazvan “The Ultimate Experience” koji, između ostalog, uključuje vlastitog vozača, poslugu, večeru s Jaredom i obilazak dalmatinske obale, no cijena ovog paketa nije poznata već je potrebno poslati upit organizatorima festivala. Ulaznice su već u prodaji.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala