Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Farma minus Pjer: Tračanje i dalje trese seosko imanje
Odlazak frajera koji voli pričice i tračeve nije iskorijenio omiljeni sport sudionika showa

Farma minus Pjer: Tračanje i dalje trese seosko imanje

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: Nova TV

"Izučeni gospodin" Pjer Žardin, kako bi rekla bivša gazdarica Simona Gotovac, izgubio je u igri znanja od missice Ivane Paris pa je, na radost nekih sudionika koji ga gledaju ispod oka, završio svoje sudjelovanje u "Farmi". Ranije ovog tjedna, to je svojevoljno učinila Tanja Jovanović, najveselija, ali i najplačljivija farmerica koja je voditeljici Miji Kovačić pokušala objasniti princip na kojem ide seosko tračanje, a u kojem navodno prednjače Sonja Kovač i Ivana Paris.

Pjer Žardin nije se previše živcirao oko odlaska s Farme - i sam je priznao kako su ga tenzije i priče umorile, dok je Tanja Jovanović demantirala kako je razlog njezinog odlaska novi gubitnik showa. Zagrljaj Pjera i Tanje nakon jedne od svađa bio je, dakle, iskren, ali to se ne bi moglo reći za neke kandidate koji zbog sitnih podmetanja trpe loše odnose s ostatkom ekipe.

Stvari, dakle, i dalje ne štimaju na relaciji (umišljena) Marina Perazić - (nepristojna) Marija Štrajh. Obje misle da su "jedna drugoj najveća konkurencija", a njihove prepirke izluđuju ostale stanare. Jedini farmer koji je dosad jedva otvorio usta i ne žali se na ništa je aktualni Mister Hrvatske Dino Bubičić, koji je pacifističkim pristupom odlučio proplivati barem prvu fazu showa.

Ipak, da Dino nije mirna ribica, najbolje zna Vlatka Pokos, njegova bivša djevojka i glazbena gošća tjedne emisije. Vlatka nam je pjevala i, kao uvijek, oduševljavala elokvencijom, jednim okom gledajući raskošni studio za kojeg se nada da će uskoro biti njezin. Naime, sve su glasnija šuškanja o njezinom povratku na male ekrane, a priča se da će zamijeniti upravo Miju Kovačić.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala