Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 13.1.
Večeras vas na malim ekranima očekuje posljednji dio sage o mladom čarobnjaku, kao i drugi zanimljivi filmovi i serije

TV Preporuke dana - Nedjelja 13.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 13.1.

SERIJE

CSI Miami, RTL 2 u 21h
Da je stjuardesa ubijena tijekom leta, saznalo se kad se njeno tijelo pojavilo na traci za prtljagu miamijske zračne luke. Istragom detektivi otkriju da žrtva nije bila omiljena među kolegama. Naime, zbog svoje naravi i koketnog ponašanja, koje joj je uvijek pomagalo da dobije najbolje zadatke, stjurdesa nije bila popularna među posadom. CSI tim također otkriva da je imala obožavatelja među putnicima, koju ju je proganjao.

CSI: New York, RTL 2 u 21:50h
Detektiv Mac Taylor prima neobičan noćni poziv: nepoznati mu muškarac javlja kako je na stadionu zakopao tijelo čovjeka kojeg su “oni” oteli prije dosta vremena te ga moli da ga otkopaju jer on nikako ne može zaboraviti žrtvino lice. Nakon što prekine razgovor, nepoznati muškarac počini samoubojstvo. Na nogometnom stadionu Macov tim doista pronalazi truplo. S druge strane grada detektivi Stella Bonasera i Danny Messer u luksuznoj hotelskoj sobi pronalaze mrtvo tijelo.

CSI, RTL 2 u 22:35h
Za vrijeme Grissomovog odsustva, tim se teško privikava na rad s Michealom Kepplerom, koji im se pridružio. Forenzičari istražuju smrt djevojčice koju je vjerojatno ubio serijski ubojica, koji djeluje još od početka 70-tih.

FILMOVI

Harry Potter i darovi smrti, 2. dio, HTV 2 u 20:05h
Bitka između dobrih i zlih sila svijeta čarobnjaka eskalira u veliki rat. Ulog nikad nije bio veći i nitko nije zaštićen. Harry Potter bit će pozvan prinijeti svoju posljednju žrtvu dok se posljednji okršaj s Voldemortom približava.

Savršena meta, Nova TV u 21:25h
Kada misija američke vojske u Etiopiji krene po zlu, njihov najbolji snajperist Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) ostavljen je na milost i nemilost u neprijateljskoj zemlji. Razočaran u sustav i vrijednosti američke vojske, Swagger nestaje bez traga i započinje samotnjački život duboko u šumama Rocky Mountainsa, daleko od svih veza s američkom vladom i vojskom. Tri godine kasnije pronalazi ga pukovnik Isaac Johnson (Danny Glover) i moli ga da se vrati u službu kako bi spriječio atentat na američkog predsjednika. Swagger pristaje, no ubrzo shvaća da je upleten u teoriju zavjere i da atentat nije planiran  predsjednika, već na drugu važnu osobu. Ostaje mu malo vremena da razotkrije zavjeru u koju su upleteni neki od visoko pozicioniranih vladinih dužnosnika, a svi putovi vode ga u Etiopiju.

Gangsterski odred, Doma TV u 21:45h
Sean Penn utjelovio je jednog od najozloglašenijih kriminalaca svih vremena. A policajci nikada nisu bili markantniji i opasniji! Ryan Gosling, Giovanni Ribisi, Josh Brolin, Michael Pena, Robert Patrick utjelovljuju čuvare zakona koji riskiraju svoje živote u okrutnoj borbi do posljednjeg daha.

Percy Jackson: More čudovišta, RTL u 22:25h
Priča se razvija oko ugroženog utočišta potomaka grčkih bogova, koje može spasiti samo Zlatno runo. Percy će sa svojim prijateljima poći do Mora čudovišta kako bi ga pronašao…

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala