Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 12.1.
Večeras vas na malim ekranima, osim rukometnog prvenstva, čeka pretposljednji dio sage o Harryju Potteru i drugi zanimljivi filmovi i serije

TV Preporuke dana - Subota 12.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 12.1.

SERIJE

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
S obzirom da nisu dobili kredit od banke, Đuro i Izet se odlučuju na radikalan potez: otvorit će ginekološku ordinaciju u Izetovom stanu. Buba poziva svoju rođakinju i traži od nje savjet kako da konačno izgubi nevinost. Čombe će se pokazati kao odličan izbor da bi se riješio taj njen problem. Ginekološka ordinacija u stanu Fazlinovića mora biti zatvorena. Izet jednostavno ne može da više podnijeti tu tzv. “furtutmu” kroz stan. Zbog obijanja vikendice Samir je završio u zatvoru, a da bi bio pušten na slobodu Izet će morati povući svoje veze u visokoj politici.

CSI Miami, RTL 2 u 20:15h
Nakon razvoda od Rogera, Amy Lansing slavi novi početak i priređuje slavlje nalik vjenčanju. Svečano se približava prijatelju koji joj predaje brakorazvodne papire, a nakon što baci brakorazvodni buket cvijeća prema prijateljima i rodbini, Rogerovo obješeno tijelo propadne kroz otvor na krovu. I dok doktorica Price istražuje žrtvu, Kyle se žuri odbaciti svoju majku na posao. Zbog brze vožnje zaustavi ga policija, a Horatio predbaci Juliji da se ne brine dovoljno o Kyleu. Kako bi ga naučio disciplini, Horatio ga zapošljava kao stažista doktorice Price.

Vikinzi, HTV 2 u 23:30h
Bjorn se vraća u Kattegat i doznaje da napad slijedi za idućega punog Mjeseca. Ivar mora odlučiti hoće li na bojnom polju vjerovati nekadašnjem neprijatelju.

FILMOVI

Harry Potter i darovi smrti 1. dio, HTV 2 u 20:05h
Harry, Ron i Hermione kreću u opasnu misiju kako bi otkrili i uništili tajnu Voldemortove besmrtnosti. Sami, bez vodstva svojih profesora i zaštite profesora Dumbledorea, troje prijatelja moraju se osloniti jedni na druge, sad više nego ikad… U međuvremenu, svijet čarobnjaka postao je opasno mjesto za sve protivnike Gospodara Tame. Rat kojeg su se dugo pribojavali je počeo, pred smrtonošama nitko nije siguran. Oni još uvijek traže ono najvrednije – Harrya Pottera. Odabrani postaje progonjeni, a Voldermort ga želi živog…

Što je muškarac bez brkova, HTV 3 u 20:05h
Ovo je priča o mladoj udovici Tatjani, koja se zaljubi u župnika netom izliječenog od alkoholizma. Svećeniku pokuša "pomoći" njegov brat blizanac, general hrvatske vojske. S druge strane, gastarbajter Marinko koji se vratio u selo, bivši vlasnik autopraonice Kroatien u Berlinu, uzaludno se pokušava oženiti Tatjanom, a veza njegove kćeri s lokalnim protuhom i haiku pjesnikom drugi je veliki udarac njegovom ugledu.

Na rubu budućnosti, Nova TV u 21:25h
U svijetu budućnosti Tom Cruise je poručnik Wiliam Cage koji se bori u ratu protiv vanzemaljaca. Odjednom, on se nađe zarobljen u vremenu, u posljednjem danu bitke u kojoj i umire. Prolazeći svaki puta nanovo zadnji dan svog života, Cage nakon nekog vremena postaje sve vještiji i sve spremniji dočekati smrt.

Tko preživi, pričat će, RTL u 22:25h
Radnja ove urnebesne komedije odvija se 1882. godine u Arizoni, Albert,  farmer bez samopouzdanja, gubi svoju voljenu djevojku povlačenjem iz dvoboja. Ubrzo susreće zanosnu Annu, te otkriva svoju hrabrost i puni potencijal kad Annin muž, poznati kriminalac, najavi svoj dolazak.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala