Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova emisija na HRT-u: ''Istrage prometnih nesreća''
Aktualna emisija na tjednoj bazi istražuje posljedice prometnih nesreća, uz analizu sa svim relevantnim stručnjacima i službama

Nova emisija na HRT-u: ''Istrage prometnih nesreća''

HRT od 12.siječnja, 2019. u popodnevnom terminu subotom donosi novu emisiju Istrage prometnih nesreća na HTV1 (repriza ponedjeljkom 20.30 na HTV4).

25 minutnu emisiju vodi Juraj Šebalj, uređuje i vodi Ognjen Golubić, a urednik projekta je Ranko Varlaj. Redatelj Luka Čurčić

Među stalnim suradnicima izdvajaju se: prof. dr. sc. Rajko Horvat (profesor na Fakultetu prometnih znanosti), ing. Damir Novak iz HAK-a, Josip Mataja voditelj Odjela prometne policije. 

Ova aktualna emisija na tjednoj bazi istražuje posljedice prometnih nesreća, uz analizu sa svim relevantnim stručnjacima te državnim (gradskim) službama (MUP, HAK, Hitna pomoć, HAC, itd.) 

Urednik projekta Ranko Varlaj ističe: ''Cilj nam je otkriti kroz aktualne primjere -  zašto se uistinu određena prometna nesreća dogodila te kako prevenirati i smanjiti broj poginulih i stradalih u prometu. Pri tome, naše kamere će pratiti ne samo cestovni, već i željeznički, brodski ili zračni promet.'' 

Naglasak je na prevenciji i edukaciji svih sudionika u prometu, kroz razne rubrike, primjerice ''Autoškola'', koja pojašnjava i podsjeća na važeće prometne propise. 

Emisija je s naglaskom i na dvosmjernu komunikaciju te uredništvo poziva sve gledatelje da se jave u rubriku ''Što vas ljuti'' , a svoje komentare, mišljenje, probleme, video i foto zapise mogu slati na email: [email protected], te ubrzo i na ''facebook'' stranicu emisije.  

Kamere HTV-a od sada su aktivne i u prometu – te u patroli svakoga tjedna s nadležnim službama - policijom, Hac-om, Hak-om, Hitnom.. U Prometnom vremeplovu sudjeluje i B produkcija, koja donosi povijesni prometne kulture.

 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala