Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mladi Tony Soprano u prequelu Obitelji Soprano
"The Many Saint of Newark" je film smješten u 1960-e, a u priči će bitnu ulogu imati i Tony Soprano kao dijete

Mladi Tony Soprano u prequelu "Obitelji Soprano"

Jedno od najvećih pitanja vezano uz prequel film serije Obitelj Soprano, The Many Saints of Newark, napokon je dobio odgovor: mladi Tony Soprano imat će bitnu ulogu za radnju filma. Antijunaka u centru klasične HBO serije utjelovio je James Gandolfini kroz šest sezona, što je pokojnom glumcu donijelo tri nagrade Emmy za glumačku izvedbu.

Tvorac serije David Chase zadužen je i za prequel film, a vijest o uključenju Tonyja u The Many Saints of Newark potvrdio je u razgovoru za Deadline.

"Zanimao me Newark i život u Newarku u to vrijeme. Znao sam tamo ići svake subote uvečer na večeru s djedom i bakom. No ono što me najviše zanima je Tonyjevo djetinjstvo. Htio sam to istražiti. Film će se baviti tenzijama između bijelaca i crnaca u to vrijeme i Tony Soprano će biti dio toga, ali kao dijete."

The Many Saints of Newark će režirati veteran Obitelji Soprano Alan Taylor, koji je bio iza kamere devet epizoda serije, koja je svoje prikazivanje završila 2007. godine. Film će biti smješten u Newark 1960-ih te će se baviti neredima između afro-američke i talijanske zajednice Newarka.

Chase je također u razgovoru otkrio kako će film istraživati idealiziranu verziju mafije u koju se Tony ugledao na početku serije. "Prikazat ćemo kada je bila dobra. Mafija je bila vrlo uglađena u to vrijeme, kako su se oblačili i što su radili. Te su se tradicije malo slobodnije pratile u seriji. U to vrijeme to nisu bili tipovi koji su nosili trenirke."

Okupljanje glumačke ekipe započelo je, ali još nije poznato kada bi produkcija trebala krenuti niti koji datum izlaska imaju u planu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala