Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Radi se nastavak Venoma
Nastavak Sonyjevog prošlogodišnjeg hit filma u pripremi je, a scenarij će napraviti Kelly Marcel, koja je radila i na prvom filmu

Radi se nastavak "Venoma"

Zahvaljujući nevjerojatnoj količini novaca koju je Venom zaradio na svjetskim kino blagajnama u 2018. godini, potencijal za stvaranje Venom franšize se odjednom proširio. Variety prenosi kako je u planu nastavak filma, a Kelly Marcel, koja je zajedno s Jeffom Pinkerom i Scottom Rosenbergom napravila scenarij za prvi film,  vraća se napraviti novi scenarij.

Tom Hardy također se vraća u svoju ulogu Eddieja i simbiota Venoma, kao i Michelle Williams, koja će reprizirati svoju ulogu. Sony uskoro kreće s potragom za novim redateljem, s obzirom da će redatelj prvog filma, Ruben Fleischer, biti prezauzet snimanjem filma Zombieland 2.

Venom je bio potpuno iznenađenje prošle godine. Nakon rekordnog otvaranja od 80 milijuna dolara u listopadu, zarada filma do sada se popela na čak 855 milijuna dolara diljem svijeta.

Nastavak će vjerojatno nastaviti priču tamo gdje nas je prvi film ostavio. U posljednjoj sceni predstavljen je Woody Harrelson kao Cletus Kasady, odnosno dugogodišnji ubojiti Venomov neprijatelj Carnage. Očekujemo da će se priča nastaviti u tom smjeru.

Prije par mjeseci Sony je navodno odredio 10. srpanj 2020. i 2. listopad 2020. za dva još neimenovana filma o superjunacima. S obzirom na Venomov nevjerojatan uspjeh u listopadu 2018., možemo pretpostaviti da je listopadski termin rezerviran za Venomov nastavak, a možemo pretpostaviti da je drugi termin određen za film Morbius, u kojem Jared Leto glumi "živog vampira".

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala