Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 6.1.
Večeras iz programa uz nove epizode omiljenih serija izdvajamo i nekoliko napetih i zabavnih filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 6.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 6.1.

SERIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 20:05h
Katarina posjećuje Antona Ulricha, kojega je godinama držala zatočenog zajedno s njegovom djecom. Pavel je ljut na caricu, ali pozornost mu zaokuplja Sofja. Na povratku u Sankt Peterburg društvo se zaustavi na Saltikovljevoj zemlji da vide ratarsku proizvodnju. Nisu imali pojma da tamo zlostavljaju kmetove. Pojavila se odluka koja se tiče Nikite Ivanoviča.

Ko te šiša, HTV 1 u 20:05h
Božica i Žigmund u svojim salonima koriste nove gelove i preparate za kosu neidentificiranog porijekla. Kada Trg osvane išaran grafitima s ekološkim porukama za očuvanje Majke Zemlje i protiv kemikalija u frizerskim preparatima koje koriste po frizerskim salonima, Božica i Žigmund se krenu međusobno optuživati. Dok pljušte međusobne optužbe i traje rat između dva salona, Matekovu birtiju okupira Vladimir, radikalni ekološki aktivist i anarhist, zajedno s nekoliko svojih kolega aktivista. Svi na glavama imaju balaklave/ženske čarape. U birtiji zateknu Jožu i Mateka koje zadrže kao taoce. Ujedno objave kako će štrajkati glađu dok ne privuku pažnju javnosti i dok mediji ne izvijeste o akciji i ustanu protiv neekoloških preparata...

Sherlock i Watson, RTL 2 u 22:45h
Sherlock i Joan istražuju pozadinu ubijene žene čije ozljede podsjećaju na Kittyne, koje je zaradila u zatočeništvu. Joan pronalazi lokaciju s koje se žena javila prije ubojstva, što policiju odvodi do Simona DeMervillea (P.J. Sosko), koji radi za bordel koji otima nelegalne imigrante te ih iskorištava.

FILMOVI

Bjegunac, Doma TV u 19:55h
Dr. Richard Kimble (H. Ford) ugledni je kirurg. Živi sa suprugom Helen u otmjenoj gradskoj četvrti i sve je savršeno do večeri kad je Helen ubijena. Vraćajući se iz bolnice, Kimble u kući zatekne uljeza koji uspije pobjeći, a trenutak kasnije pronalazi teško ozlijeđenu Helen koja mu umre na rukama. Od tog se trenutka njegov život pretvara u noćnu moru. Optužen je za umorstvo i pokušava objasniti da je to učinio jednoruki čovjek kojeg je zatekao u stanu, ali ne nailazi na razumijevanje policije, i osuđen je na smrt. Na putu prema kaznionici zatvorski se autobus, izgubivši kontrolu, sudari s vlakom, a Kimble u posljednjem trenutku uspije izbjeći smrt. Tako se Kimble pretvara u bjegunca koji će sam krenuti u potragu za ubojicom svoje žene. Nakon što policija otkriva da je pobjegao, on postaje meta opsesivnog šerifa Sama Gerarda (T. Lee Jones) i njegova agresivnog kolege Renfra. U borbi za opstanak Kimble postaje čovjek bez identiteta čija je budućnost neizvjesna, jer mu se Gerard sve više približava.

Harry Potter i Kamen Mudraca, HTV 2 u 21h
Na osnovi prvog u nizu popularnih dječjih romana o Harryju Potteru, J. K. Rowling, akcijski obiteljski avanturistički film "Harry Potter i kamen mudraca" donosi priču o dječaku koji na svoj jedanaesti rođendan doznaje da je siroče dvoje moćnih čarobnjaka i da posjeduje vlastite jedinstvene magične moći. Pozvan da pohađa Školu čarobnjaštva i vještičarenja "Hogwarts", Harry se upušta u avanturu svog života. U "Hogwartsu" pronalazi dom i obitelj koje nikada nije imao.

Hancock, Nova TV u 21:20h
John Hancock (Will Smith) je superheroj koji više od spašavanja nevinih voli bocu whiskeya, javnost ga prezire i svi njegovi pokušaju zaustavljanja zločina završe sa više problema nego što su počeli. Nakon što spasi život Rayu Emberyu (Jason Bateman), stručnjaku za odnose s javnošću, ovaj mu odluči pomoći i pretvoriti ga u pravog superheroja.

Vjenčanje godine, RTL u 21:30h
Uvijek se trudimo biti bolji, uspješniji, ljepši na obiteljskim okupljanjima, ali trudimo li se toliko da nakon godina i godina što smo razvedeni glumimo da smo opet u braku? U pitanju je vjenčanje na kojem će se okupiti cijela obitelj. Hoće li varka proći ili ne, otkrit će nam na vjenčanju godine.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala